Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin Tekrar ‘Yerli Dizi’
          06:00

          Yeni Gelin Tekrar ‘Yerli Dizi’

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

        •  Şef Kapımda
          14:30

          Şef Kapımda

        •  Yalancı Yarim ‘Türk Sineması’
          16:15

          Yalancı Yarim ‘Türk Sineması’

          "YALANCI YARİM" CUMARTESİ GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Emel Sayın, Tarık Akan, Münir Özkul, Metin Akpınar, Halit Akçatepe, Hulusi Kentmen, Mürüvet Sim, Kemal Sunal gibi usta oyuncuların yer aldığı 1973 yapımı "Yalancı Yarim" Cumartesi günü Show TV'de! Kayserili Mahmut'un kardeşi Ferdi, güzel görünümlü ve hızlı yaşamayı seven bir delikanlıdır. Zengin abisinin ona her ay yüklü miktarda bir para göndermesinden ötürü de abisine biat etmektedir. Bir gün sürpriz bir şekilde eşini koluna takan abisi, Ferdi'yi ziyarete gelir ve Ferdi'nin nişanlısıyla tanışmak istediğini kendisine belirtir. Nişanlı rolünü oynaması için Ferdi'ye hali hazırda vurgun olan Alev'e haber salınır ve oyun başlar. "Yalancı Yarim", 18 Haziran Cumartesi günü saat 16.15'te Show TV'de!

        •  Show Ana Haber
          18:45

          Show Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

          KAHKAHANIN DEĞİŞMEZ ADRESİ GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW! Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show 9. Sezonu ile Show TV'de... Fenomen eğlence programı çok eğlenceli ve çok renkli hikâyeleri ve karakterleri ile evlerinizde kahkaha tufanı estirmeye devam ediyor. Güldür Güldür Show cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV ekranlarında... Menajer Feridun, uzun yıllardır yurt dışında bulunan Mehtap'ın miras olarak gelecek nesillere bırakmak istediği yeni türküler için doğru sanatçıyı bulabilecek mi? Bilal, arkadaşı kaşıkçı Mustafa bu iş için ne kadar doru tercihler? Evi yeni temizlenen Mesut evinin keyfini sürebilecek mi? Titizliği ve evin temizliğine aşırı hassasiyeti olan Mesut ve sakar kız arkadaşını nasıl bir akşam bekliyor? Burcunun annesi Yeter, babası İsmail ve kardeşi Mustafa'nın da gelmesiyle Mesut'un tedirginliği nasıl sonuçlanacak? Bahadır, arkadaşı Paşa'nın evde kız arkadaşları ders çalışma planı gerçekleşecek mi? Mahalle esnafından Fikri beklenmedik ve gitmek bilmeyen ziyareti nasıl sonuçlanacak? Hayati, şehirden gelen yeğeni İbrahim'i köye ısındırabilecek mi? İbrahim telefonun çekmediği bir yerde nasıl hayatta kalmayı başarabilecek? İbrahim'in bugüne kadar bildiği tüm gerçekler nasıl değişecek? Plazada çalışan Elmas, İbrahim, Yeter ve Feridun'un isyan planı nasıl sonuçlanacak? Çalışma arkadaşları aralarında iyi bir iş bölümü yapıp ve koordine olup patronlarına karşı isyan edebilecek mi? Burcu, Paşa, Jale, Feridun, Mustafa ve Leman'ın akşam buluşması nasıl geçecek? Genelde oldukça sevecen ve kibar mizaçlı Burcu, oyun oynarken nasıl bir değişim geçiriyor? Dolmuş şoförü Terso Mustafa nasıl herkesi "Haklısın abi'' kurbanı yapıyor? Yolcu İbrahim nasıl zorlu bir yolculuğa çıkacak? İbrahim, her dediğini tersine çeviren, dolmuşa binen tüm yolcularla arasını bozan Mustafa ile baş edebilecek mi? Restoran önünde "gel gel'' diyerek müşteri toplayan ve işinde de iyi olan Mesut'un yeni rakibi kim? Mesut yeni rakibine alışabilecek mi? Peki bu rakip Mesut'u yenebilecek mi? Güldür Güldür Show yeni bölümüyle 18 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  İntikam Peşinde  (Edge Of Darkness) ‘Yabancı Sinema’
          23:30

          İntikam Peşinde (Edge Of Darkness) ‘Yabancı Sinema’

          "İNTİKAM PEŞİNDE" CUMARTESİ GECESİ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Martin Campbell'nin yaptığı, Mel Gibson, Ray Winstone, Danny Huston, Bojana Novakovic gibi oyuncuların yer aldığı 2010 yapımı "İntikam Peşinde" Cumartesi gecesi Show TV'de! Thomas Craven (Mel Gibson), Boston Polis Teşkilatı'nda tecrübeli bir cinayet masası dedektifi ve kızını yalnız büyüten bir babadır. 24 yaşındaki kızı Emma (Bojana Novakovic) evinde kimliği belirsiz katil tarafından öldürülür. Bu cinayetten sonra herkes asıl hedefin Craven olduğunu düşünür. Ancak kısa zaman sonra Craven bu durumdan şüphelenmeye başlar. Cinayeti çözmek için yaptığı araştırma onu, kızının gizli yaşamına, devletin gizli işlerine ve kanıtları yok etmekle görevli devletin gizli adamı Darius Jedburgh'e (Ray Winstone) sürükler. "İntikam Peşinde", 18 Haziran Cumartesi gecesi saat 23.45'te Show TV'de!

        •  İntikam Peşinde  (Edge Of Darkness) ‘Yabancı Sinema’
          01:45

          İntikam Peşinde (Edge Of Darkness) ‘Yabancı Sinema’

        •  Aşk Laftan Anlamaz ‘Yerli Dizi’
          03:30

          Aşk Laftan Anlamaz ‘Yerli Dizi’