Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

        •  Şef Kapımda
          10:30

          Şef Kapımda

          YENİ BÖLÜM ŞEF KAPIMDA 22 HAZİRAN ÇARŞAMBA/10.30 Genel İzleyici BİRBİRİNDEN PRATİK VE LEZZETLİ TARİFLER BU PROGRAMDA "Akşama ne pişireceğim?" derdi Şef Kapımda ile son buluyor! Sevilen Şef Tahsin Küçük hafta içi her gün Show TV ekranında birbirinden lezzetli, ekonomik ve pratik tarifleri sizlerle paylaşıyor. Tahsin Şef, konuk olduğu mutfaktaki mevcut malzemelerle kısa sürede ekonomik ve lezzetli yemekler hazırlayarak mükellef bir sofra donatıyor. Yemeklerin tariflerini ve püf noktalarını ise neşeli sohbetiyle izleyicilere aktarıyor. Programda bugün Tahsin Şef, Müge Akbayır'ın evine konuk olacak. Mutfaktaki malzemelerle çeşmi nigar çorbası, milföylü beyti kebabı, şambali yapacak. "Şef Kapımda" yeni bölümüyle 22 Haziran Çarşamba günü saat 10.30'da Show TV'de!

        •  Gelin Evi 'Yeni Bölüm'
          12:10

          Gelin Evi 'Yeni Bölüm'

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Kapıcılar Kralı 'Yerli Sinema'
          20:00

          Kapıcılar Kralı 'Yerli Sinema'

          KAPICILAR KRALI 22 HAZİRAN ÇARŞAMBA/20.00 7+ Olumsuz Örnek "KAPICILAR KRALI" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı, Kemal Sunal, Sevda Ferdağ, Can Kolukısa gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Kapıcılar Kralı", Çarşamba akşamı Show TV'de! Karısı ve iki çocuğuyla daha iyi yaşama umutlarıyla İstanbul'a gelen Seyit, büyük bir apartmanda kapıcılık yapmakta, karısı da evlere temizliğe gitmektedir. Seyit sıradan ve düz bir adam gibi görünse de bu apartmanda olup biten her şeyden haberdardır ve her zaman zekice hamleler yapıp kendini bir şekilde idare eder. Bambaşka karakterlere sahip apartman sahipleri ve apartmanın işleyişi dönemin Türkiye'sine tutulmuş bir ayna niteliğindedir. "Kapıcılar Kralı", 22 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Tarzan Rıfkı 'Yerli Sinema'
          21:45

          Tarzan Rıfkı 'Yerli Sinema'

          "TARZAN RIFKI" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Suna Yıldızoğlu, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Tarzan Rıfkı" Çarşamba akşamı Show TV'de. Tarzan Rıfkı, sevdiği kadın tarafından terk edilince ormana yerleşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Genç bir adam olan Rıfkı, sakarlığı ile tanınmaktadır. Bir kahvecide çalışan Rıfkı, kalbini aynı mahallede yaşadığı Gül'e kaptırır. Gül ile evlilik hayali kuran Rıfkı'nın önünde büyük bir engel vardır. Gül, Rıfkı ile evlenmek için kendi evlerinde yaşamayı koşul olarak sunar. Rıfkı, bütçesine uygun bir ev arayıp bulamayınca, Gül tarafından terk edilir. Sevdiği kadın tarafından terk edilmesinin ardından mahalleden ayrılan Rıfkı, ormana yerleşir. Kendisini artık bir Tarzan olarak gören Rıfkı, gazeteye ilan vererek kendisine bir Jane bulmaya karar verir. Hayatının kadını ile buluşacağını sandığı sırada karşısında mafyanın adamlarını bulan Rıfkı, kendisini zorlu bir maceranın içinde bulur. "Tarzan Rıfkı", 22 Haziran Çarşamba akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Kapıcılar Kralı 'Yerli Sinema'
          23:30

          Kapıcılar Kralı 'Yerli Sinema'

        •  Tarzan Rıfkı 'Yerli Sinema'
          01:15

          Tarzan Rıfkı 'Yerli Sinema'

        •  Şef Kapımda 'Tekrar'
          02:45

          Şef Kapımda 'Tekrar'

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Tekrar'
          04:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Tekrar'