Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin (Tekrar)
          06:00

          Yeni Gelin (Tekrar)

        •  Bu Sabah
          08:15

          Bu Sabah

        •  Şef Kapımda
          10:30

          Şef Kapımda

          PRATİK VE EKONOMİK LEZZETLER BU PROGRAMDA! Mutfakta yemek yapacak malzeme yok mu diyorsunuz? Mutlaka bir şeyler vardır. Onlarla ne pişirebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? O halde buyurun "Şef Kapımda" programına... Sevilen Şef Tahsin Küçük, mutfağınızdaki sadece birkaç malzemeyle hem pratik hem hızlı ve leziz; üstelik de ekonomik bir akşam yemeği hazırlıyor. Yaptığı yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor. Üstelik eğlenceli sohbetiyle yüzleri güldürüyor. Programda bugün Tahsin Şef, Buğçe Kılıç'ın evine konuk olacak. Mutfaktaki malzemelerle arabaşı çorbası, Kayseri yağlaması ve kıyırpare yapacak. "Şef Kapımda" yeni bölümüyle 24 Haziran Cuma günü saat 10.30'da Show TV'de!

        •  Gelin Evi 'Yeni Bölüm'
          12:10

          Gelin Evi 'Yeni Bölüm'

          GELİN EVİ 'BEST OF' FİNALİ HEYECAN DOLU ANLARA SAHNE OLACAK! Show TV'nin fenomen yarışma programı 'Gelin Evi'nde muhteşem bir Best Of finali sizleri bekliyor. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda! Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Gelin Evi'nin final bölümünde; 46 yaşında, 26 yıllık evli Zeynep Varoğlu'nun evine konuk olunacak. Zeynep Gelin'in çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Finalde ise 10 Çeyrek Altın'ın sahibi belli olacak. "Gelin Evi" 24 Haziran Cuma günü saat 12.10'da yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Çırak 'Yabancı Sinema'
          20:00

          Çırak 'Yabancı Sinema'

          "ÇIRAK" CUMA AKŞAMI TV'DE İLK KEZ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Martin Campbell'in yaptığı, Michael Keaton, Maggie Q, Samuel L. Jackson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2021 yapımı "Çırak" Cuma akşamı TV'de ilk kez Show TV'de! Anna, dünyanın en yetenekli kiralık katilidir. Çocukken efsanevi suikastçı Moody tarafından kurtarılmıştır. Fakat onu kendi çocuğu gibi büyüten ve hayatta kalma konusunda her şeyi öğreten Moody, acımasızca öldürülür. İntikam almak için yemin eden Anna, en büyük rakibi Rembrandt ile ittifak kurmak ve katili bulmak için Vietnam'a dönmek zorunda kalır. "Çırak", 24 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'de TV'de ilk kez Show TV'de!

        •  Çırak 'Yabancı Sinema' Tekrar
          22:15

          Çırak 'Yabancı Sinema' Tekrar

        •  Geride Kalanlar 'Yabancı sinema'
          00:15

          Geride Kalanlar 'Yabancı sinema'

          "GERİDE KALANLAR" CUMA GECESİ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Vic Armstrong'un yaptığı, Nicolas Cage, Lea Thompson ve Cassi Thomson gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Geride Kalanlar" Cuma gecesi Show TV'de! Dünya bir kaos ve yıkıma sürüklenirken bir anda milyonlarca insan yeryüzünden silinir. Bu devasa yıkımdan kurtulabilen ancak bir avuç insan vardır. "Geride Kalanlar" 24 Haziran Cuma gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        •  Geride Kalanlar 'Yabancı sinema'
          02:15

          Geride Kalanlar 'Yabancı sinema'

        •  Aşk Laftan Anlamaz 'Tekrar'
          04:00

          Aşk Laftan Anlamaz 'Tekrar'