Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin Tekrar ‘Yerli Dizi’
          06:00

          Yeni Gelin Tekrar ‘Yerli Dizi’

        •  Cumartesi Sürprizi
          10:00

          Cumartesi Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          BİR ŞANSIM OLSA'DA HAYRETE DÜŞÜREN OLAYLAR Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği, ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde çok fazla insanın hayatını dağıtmış bir adamın pişmanlığını izleyeceksiniz. Bu bölümde hayatını etkilediği tüm insanlardan özür dilemek isteyen Burhan Bey'in eski ortağı Orhan Bey'i nasıl batırdığını, evlenmek üzere olan Kadir Bey'in evliliğini bozmasını, yine eski ortağı İbrahim Bey'in mahkemelik olmasını öğreneceksiniz. Darbukacı Gürkan Bey ve dansöz Sibel Hanım'ın Burhan Bey yüzünden para kaybetmesini izleyecek ve mezar işleriyle uğraşan Abdullah Bey'in Burhan Bey yüzünden günaha girdiğini düşünmesine şahit olup kahkahalarınızı tutamayacaksınız. Bir Şansım Olsa ekip aracının adeta bir dolmuşa döndüğü programın yeni bölümü sizleri bekliyor... "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 25 Haziran Cumartesi günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Şef Kapımda
          14:30

          Şef Kapımda

        •  Arabesk ‘Türk Sineması’
          16:30

          Arabesk ‘Türk Sineması’

          "ARABESK" CUMARTESİ GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Münir Özkul, Şener Şen, Müjde Ar, Uğur Yücel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1989 yapımı "Arabesk" Cumartesi günü Show TV'de! Yanaşma oğlu Şener, köy ağasının güzel kızı Müjde'ye aşıktır. Müjde de Şener'i sevmektedir ancak babası onu Şener'e vermek istemez. Müjde'ye sevdalı başka bir genç olan Kaya, Müjde ile Şener'in birlikte kaçacaklarını babasına ihbar eder. Ağa Şener'e rüşvet teklif eder, paraları önce alan ama sonrasında ağanın yüzüne fırlatan Şener'i Müjde görmez ve para yüzünden terk edildiğini düşünür. Kaya ile evlendirilen Müjde düğünden kaçar. Bu sırada Şener de İstanbul'a gitmiş ve sesini keşfeden gazinocular kralı sayesinde meşhur olmuştur. "Arabesk", 25 Haziran Cumartesi günü saat 16.30'da Show TV'de!

        •  Hafta Sonu Ana Haber
          18:25

          Hafta Sonu Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show 'Sezon Finali'
          20:00

          Güldür Güldür Show 'Sezon Finali'

          GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW'DA SÜRPRİZLERLE DOLU BİR SEZON FİNALİ! Ekranların komedi klasiği Güldür Güldür Show 9. Sezonu ile Show TV'de... 7'den 70'e herkesin severek izlediği Güldür Güldür Show'da sürprizlerle ve eğlence dolu bir sezon finali sizleri bekliyor. Kuşum Aydın'ın yanı sıra ekibin hazırladığı daha birçok özel sürprizin yer alacağı Güldür Güldür Show ile doya doya gülmeye hazır olun! Burcu, İbrahim ve Feridun'un hayranı oldukları ünlü oyuncu Mesut ile tanışmaları nasıl geçecek? Gerçek hayatta Mesut ne kadar farklı biri olabilir? Fikri'nin, kayınvalidesi Burcu'nun da dahil olduğu aile tatili nasıl geçecek? Hiçbir şeyden memnun olmayan kayınvalide Burcu ile sahilde yer arama macerasında neler olacak? İmparator Bahadır flört taktikleri vermeye devam ediyor. Mesut, İsmail ve Bilal kız ayarlama taktiklerini öğrenebilecek mi? Erkekler kızlar grubundaki Burcu'yu saf dışı ederek Jale ve Çiçek'e ulaşabilecek mi? Çapkın koca Hayati, eşi Mehtap'ı neden devamlı aldatmaktadır? Gerçekten Hayati'nin iddia ettiği gibi bu aldatmalardan dış güçler mi sorumlu? Turkish Bilal sevgilisi Çiçek'e bu sefer kavuşabilecek mi? Çiçek'in karma karışık aile yapısına yakalanmadan Bilal nikah kıyabilecek mi? Birbiri ardına çıkan aile üyelerine rağmen bu evlilik gerçekleşebilecek mi? Güldür Güldür Show sezon finaliyle 25 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Kalpazan ‘Yabancı Sinema’
          23:30

          Kalpazan ‘Yabancı Sinema’

          "KALPAZAN" CUMARTESİ GECESİ TV'DE İLK KEZ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Philip Martin'in yaptığı, John Travolta, Christopher Plummer ve Tye Sheridan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2014 yapımı "Kalpazan" Cumartesi gecesi TV'de ilk kez Show TV'de! Dünyanın en iyi benzeti ressamı olan ve ünlü ressamların tablolarının birebir kopyalarını yapan Ray Cutter, hapishanede zor zamanlar geçirmektedir. Hapishaneden bir an önce çıkabilmek için neredeyse imkansız bir görevi yerine getirme karşılığında bir suç örgütüyle anlaşma yapar. Buna göre Ray, ünlü ressam Claude Monet'nin bir tablosunun replikasını çizmek, tablonun orijinalini müzeden çalmak, sonrasında ise yerine replikasını koymak zorundadır. Ray Cutter, babasının ve oğlunun da yardımlarıyla bu zorlu işin peşine düşer. "Kalpazan", 25 Haziran Cumartesi saat 23.30'da TV'de ilk kez Show TV'de!

        •  Kalpazan ‘Yabancı Sinema’
          01:15

          Kalpazan ‘Yabancı Sinema’

        •  Şef Kapımda
          02:45

          Şef Kapımda

        •  Aşk Laftan Anlamaz ‘Yerli Dizi’
          04:00

          Aşk Laftan Anlamaz ‘Yerli Dizi’