Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin Tekrar ‘Yerli Dizi’
          06:00

          Yeni Gelin Tekrar ‘Yerli Dizi’

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İLK VE TEK AŞK Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ayşegül Günay'ın üstlendiği, ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, ilk aşkı son aşkı olan iki insanın muhteşem öyküsünü izleyeceksiniz. Özgür Bey'in ilk aşkı olan Peri Hanım'ı unutamadığı bu öyküde Özgür Bey'in aşkına okuduğu şiirlere, bir söz yazarı olan Peri Hanım'ın Özgür Bey için yazdığı şarkılara şahit olacaksınız. Bu aşıkların Büyükada'da tanışma öykülerini dinleyecek, 6 yıl süren ilişkilerini, Özgür Bey'in kıskançlıkları ve evi terk etmesiyle bitişini öğreneceksiniz. 12 yıl boyunca hayatlarına kimseyi almamış olan Peri Hanım ve Özgür Bey'in aşk hikayesi karşısında gözyaşlarınızı tutamayacaksınız. Bir aşkın ömrünün sonsuz olduğunu kanıtlayan yeni bölümüyle "Bir Şansım Olsa" 26 Haziran Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Şef Kapımda
          14:30

          Şef Kapımda

        •  Japon İşi ‘Türk Sineması’
          16:30

          Japon İşi ‘Türk Sineması’

          "JAPON İŞİ" PAZAR GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Fatma Girik, Asuman Arsan gibi usta oyuncuların yer aldığı 1987 yapımı "Japon İşi" Pazar günü Show TV'de! Gazinoda şarkıcılık yapan Başak'ın peşinde rakip gazinoların patronları vardır. Öldürüleceğini düşünen genç kadın çareyi kaçmakta bulur. Veysel ise Başak'ın en büyük hayranıdır. Veysel'in evine konuk ettiği Japon bilim adamı yurduna döndükten sonra Veysel için bir robot tasarlar. Robot tıpa tıp Başak'a benzemektedir. Veysel kısmen de olsa hayallerine kavuşmuştur ancak gazinocuların Başak'ı ararken robot Başak'ı bulmalarıyla her şey karışır. Tam da bu sırada gerçek Başak yurda geri dönecektir. "Japon İşi", 26 Haziran Pazar günü saat 16.30'da Show TV'de!

        •  Hafta Sonu Ana Haber
          18:25

          Hafta Sonu Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Tatilde
          20:00

          Hababam Sınıfı Tatilde

          "HABABAM SINIFI TATİLDE" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, kadrosunda Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Hababam Sınıfı Tatilde" Pazar akşamı Show TV'de! Özel Çamlıca Lisesi'nin paragöz müdürü, cüzdanını düşünerek Çamlıca Lisesi'ne yeni gelen kız öğrencileri kabul etmiştir. Okulun yeni öğrencileri olan bu kızlar da Hababam Sınıfı'na gönderilmişlerdir. Kendi sınıflarında kızların olmasına hiç alışık olmayan Hababam Sınıfı öğrencileri, önce yeni gelen kızlarla yakınlaşmaya çalışacak; ancak bunun mümkün olmadığını görünce de onlarla büyük bir rekabete kapılacaklardır. "Hababam Sınıfı Tatilde", 26 Haziran Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Köyden İndim Şehire
          22:15

          Köyden İndim Şehire

          "KÖYDEN İNDİM ŞEHİRE" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Köyden İndim Şehire" Pazar akşamı Show TV'de! İstanbul'a gelip zengin olma hayalleri peşinde koşan geniş bir Anadolu ailesinin, kendi köylerinden başlayıp, metropol Ankara'ya doğru uzanan yolculuğu; zengin olma, daha iyi yaşama hayallerini gerçekleştirme hayalini ele alıyor. Salak Milyoner filminin devamı niteliğinde olan yapıtta Saffet, Himmet, Hayret ve Gayret isimli dört kardeş, köylerinde buldukları gömü altınları bozdurabilmek için Ankara'ya gittiklerinde burada kendilerini eğlence dolu bir macera bekliyor. "Köyden İndim Şehire", 26 Haziran Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Erkek Güzeli Sefil Bilo
          23:45

          Erkek Güzeli Sefil Bilo

          "ERKEK GÜZELİ SEFİL BİLO" PAZAR GECESİ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul, Sevda Aktolga gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Erkek Güzeli Sefil Bilo" Pazar gecesi Show TV'de! Bir zamanlar sözde eşkıyalık yapmış olan Şivan ve Hüso, sürekli bugünlere dair anılarını anlatıp durmaktadırlar. Özellikle Hüso, sıkça eşkıyalık günlerini anımsamakta, çevresine inandırıcılıkta sorunlar yaşadığı bu hikâyeleri anlatmaktadır. Köyün gençlerinden Bilo, bu hikâyelere inanmakta, bahsi geçen olayları heyecanla dinlemektedir. Sonuç olarak eşkıya olmak isteyen Bilo, Şivan ve Hüso'yu zorla dağa çıkarır. Bu eğlenceli üçlüyü gerçek bir eşkıyalık deneyiminden çok talihsiz ve komik olaylar beklemektedir. "Erkek Güzeli Sefil Bilo", 26 Haziran Pazar gecesi saat 23.45'te Show TV'de!

        •  Japon İşi 'Yerli Sinema'
          01:30

          Japon İşi 'Yerli Sinema'

        •  Aşk Laftan Anlamaz ‘Yerli Dizi’
          03:15

          Aşk Laftan Anlamaz ‘Yerli Dizi’