Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi
          07:15

          Çocuktan Al Haberi

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          DÜĞÜNDE TAKI ANLAŞMAZLIĞI Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ahu Sungur'un üstlendiği, ilgiyle izlenen programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, düğünde çıkan maddi anlaşmazlıkların nasıl büyüdüğünü izleyeceksiniz. Serkan Bey ve Ebru Hanım'ın evlenip mutlu bir yuva kurmak istemesini ancak Ebru Hanım'ın annesi Hatice Hanım'ın damadı istememesini, Serkan Bey'in annesi Aynur Hanım'ın ise oğlunun kandırıldığını düşünmesini dinleyeceksiniz. İki farklı şehirde düzenlenen düğünlerde takılan takılar paylaşılamayınca maddi yönden çıkan anlaşmazlıkları öğreneceksiniz. Diğer taraftan Ebru Hanım'ın kardeşi Funda Hanım ve Serkan Bey'in kardeşi Volkan Bey'in arasındaki ilişki ortaya çıkacak. İki dünürün bol tartışmalı buluşmasını izleyeceksiniz. Ahu Sungur'un sunumuyla "Bir Şansım Olsa" 3 Temmuz Pazar günü saat 13.00'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Şef Kapımda
          14:30

          Şef Kapımda

        •  Şabaniye ‘Türk Sineması’
          16:15

          Şabaniye ‘Türk Sineması’

          "ŞABANİYE" PAZAR GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Çiğdem Tunç, Adile Naşit, Erdal Özyağcılar gibi usta oyuncuların yer aldığı 1984 yapımı "Şabaniye" Pazar günü Show TV'de! Kan davasından kaçmak için kadın kılığına girerek şarkıcılık yapan Şaban, çevresindeki herkesi kadın olduğuna inandırır. Ama kendisi de kan davalısı Nazlı'ya aşık olunca işler karışır. Kartal Tibet'in yazıp yönettiği Kemal Sunal güldürüsü, Şaban serisinin en sevilen filmlerinden biri olarak Türk sinema tarihindeki yerini korumaktadır. "Şabaniye", 3 Temmuz Pazar günü saat 16.15'te Show TV'de!

        •  Hafta Sonu Ana Haber
          18:25

          Hafta Sonu Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor
          20:00

          Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor

        •  Sakar Şakir
          21:45

          Sakar Şakir

          SAKAR ŞAKİR 3 TEMMUZ PAZAR/21.45 "SAKAR ŞAKİR" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ali Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Sakar Şakir" Pazar akşamı Show TV'de! Şakir sakarlığı ile çevresinde nam salmış bir adamdır. Kayseri'de yaşayan Şakir'in hayatı, İstanbul'dan aldığı bir telgrafla bambaşka bir hal alır. Şakir'in İstanbul'da yaşayan amcası ölüm döşeğindedir ve ölmeden önce mirasını bırakacağı yeğenini görmek ister. Amcasının son anlarında yanında olmak isteyen Şakir, soluğu İstanbul'da alır. Ancak o henüz yoldayken amcası hayatını kaybeder. Mirasın büyük kısmının Şakir'e kaldığını öğrenen akrabaları ise mirası onunla paylaşmak istememektedir. Tüm mirası ele geçirmek isteyen Şakir'in akrabaları, onu ortadan kaldırmanın yolunu arar. Mirasın elinden alınması için kendisini türlü oyunların içinde bulan Şakir, sakarlığı sayesinde hepsinden kurtulmayı başarır. "Sakar Şakir", 3 Temmuz Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Şabaniye
          23:30

          Şabaniye

        •  Sakar Şakir
          01:45

          Sakar Şakir

        •  Selvi Boylum Al Yazmalım ‘Türk Sineması’
          03:15

          Selvi Boylum Al Yazmalım ‘Türk Sineması’