Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi
          07:15

          Çocuktan Al Haberi

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          BİRBİRİNE CAN BAĞIYLA BAĞLI İKİ İNSANIN ÖYKÜSÜ Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ahu Sungur'un üstlendiği, gerçek hayattan insan hikayelerini izleyiciyle buluşturan programı "Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde kan bağı değil can bağının önemine şahit olacaksınız. Hülya Hanım'ın çocukken balkondan düşüp ağır yaralandığını, Gül Hanım'ın onu hastaneye yetiştirip hayatını kurtardığını öğreneceksiniz. Hülya Hanım'ın aylarca fizik tedavi gördüğünü ve eski sağlığına çok uzun bir süreçten sonra kavuştuğunu, olaydan sonra mahalleden taşınan Gül Hanım'ın yaşadığı sorunları, bu iki insan arasında kan bağı kadar içten olan bağı izlerken gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. Yalnız yaşayan ve hayatını kurtaran Gül Teyze'sini bulmak isteyen Hülya Hanım'ın anlattıkları karşısında duygulanacaksınız. Hayatını borçlu olduğu insanı bulan bir kadının hikayesini izleyeceğiniz "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 10 Temmuz Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Kalbimin Efendisi 'Yerli Sinema'
          14:30

          Kalbimin Efendisi 'Yerli Sinema'

          "KALBİMİN EFENDİSİ" PAZAR GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Ediz Hun, Hülya Koçyiğit, Süleyman Turan, Münir Özkul, Lale Belkıs gibi usta oyuncuların yer aldığı 1970 yapımı "Kalbimin Efendisi" Pazar günü Show TV'de! Üvey annesi ve kardeşi ile beraber yaşayan Alev adlı güzel kız Uludağ'da tesadüfen bir gençle tanışır ve birbirlerinden çok hoşlanırlar. Yıldırım nikahı ile evlenirler. Alev'in kız kardeşi beraber olduğu adamdan bir bebek beklemektedir fakat adam evlenmek istemez. Alev kardeşinin durumunu örtmek için kimseye bir şey söyleyemez fakat tedirgin davranışları mutluluğunu bozacaktır. "Kalbimin Efendisi", 10 Temmuz Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Sultan 'Yerli Sinema'
          16:30

          Sultan 'Yerli Sinema'

          "SULTAN" PAZAR GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Türkan Şoray, Bulut Aras, Şener Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Sultan" Pazar günü Show TV'de! Sultan, çocukları ile gecekondu mahallesinde yaşayan dul bir kadının hikayesini anlatıyor. Dört çocuğu ile birlikte bir gecekondu semtinde yaşayan Sultan evlere temizliğe giderek geçimini sağlar. Tek başına çocuklarına bakmaya çalışan dul kadın gönlünü bir minibüs şoförü olan Kenan'a kaptırır. Kenan, mahallenin muhtarının oğludur. Kurnaz bir adam olan Muhtar, çevre yolu yapımı olduğunu öğrendiğinde gözünü üzerinde gecekondu bulunan arsalara diker. Yıllar önce kendi sattığı arsaların değeri artacağından onları ucuz paralarla alıp gecekonducuları evlerinden çıkarır. Semt sakinleri kendilerini kapının önüne koyan muhtara karşı direnişe geçer. Evini kurtarmaya çalışan Sultan'ın bu süreçteki en büyük destekçisi Kemal'dir. Genç adam sevdiği kadınla birlikte babasına karşı direnişe katılır. "Sultan", 10 Temmuz Pazar günü saat 16.30'da Show TV'de!

        •  Hafta Sonu Ana Haber
          18:25

          Hafta Sonu Ana Haber

        •  Süt AKrdeşler 'Yerli Sinema'
          20:00

          Süt AKrdeşler 'Yerli Sinema'

        •  Şekerpare 'Yerli Sinema'
          21:45

          Şekerpare 'Yerli Sinema'

        •  Hababam Sınıfı Güle Güle 'Yerli Sinema'
          23:45

          Hababam Sınıfı Güle Güle 'Yerli Sinema'

        •  Napoli'nin Sırrı 'Sinema'
          01:30

          Napoli'nin Sırrı 'Sinema'

        •  Demet Akbağ ile Güldürme Beni
          03:30

          Demet Akbağ ile Güldürme Beni

        •  Aşk Laftan Anlamaz
          05:00

          Aşk Laftan Anlamaz