Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin (Tekrar)
          07:30

          Yeni Gelin (Tekrar)

        •  Şef Kapımda
          10:30

          Şef Kapımda

          TAHSİN ŞEF'TEN LEZZETLİ VE EKONOMİK BİR SOFRA! Lezzetli, pratik ve ekonomik bir akşam yemeği hazırlamak isteyenler ekran başına! Şef Kapımda hafta içi her gün Show TV'de. Sevilen Şef Tahsin Küçük ev ev, kapı kapı dolaşıp konuk olduğu evin mutfağında bulunan malzemelerle kısa sürede, ekonomik ve lezzetli yemeklerin bulunduğu mükellef sofralar donatıyor. Mutfakta o gün ne varsa o malzemeyle yaptığı yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor. Eğlenceli sohbet de cabası... Programda bugün Tahsin Şef, Meral Osmancıoğlu'nun evine konuk olacak. Mutfaktaki malzemelerle havuçlu nuraniye salatası, kağıt kebabı, kevgir kurabiyesi yapacak. "Şef Kapımda" yeni bölümüyle 14 Temmuz Perşembe günü saat 10.30'da Show TV'de!

        •  Bir Şansım Olsa (Tekrar)
          12:15

          Bir Şansım Olsa (Tekrar)

        •  Kuzey Yıldızı İlk Aşk
          15:00

          Kuzey Yıldızı İlk Aşk

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Şark Bülbülü 'Yerli Sinema'
          20:00

          Şark Bülbülü 'Yerli Sinema'

          "ŞARK BÜLBÜLÜ" PERŞEMBE AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Ayşen Cansev, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Şark Bülbülü" Perşembe akşamı Show TV'de! Şark Bülbülü, sevdiği kadınla evlenebilmek için gereken başlık parasını toplamak için İstanbul'a gelen Şaban'ın hikayesini konu ediyor. Şaban, beşik kertmesi olan Hatice ile evlenecekleri günün hayalini kuran genç bir adamdır. Ancak önünde büyük bir engel vardır. Yoksul bir adam olan Şaban'ın, evlenmeleri için gereken başlık parasını bulması gerekmektedir. Bu sırada Zülfo Ağa, Hatice'ye göz koymuştur ve zenginliği ile Hatice'nin babasının aklını çeler. Şaban'ı da köyden kovan Zülfo Ağa'nın önünde artık bir engel kalmamıştır. Köyden kovulunca çareyi İstanbul'a gitmekte bulan Şaban, gereken parayı biriktirmek için türlü işlerde çalışır. İstanbul'da yaşadığı tesadüfler sonucu kendisini sahnelerde bulan Şaban'ı artık herkes Şaban Ballıses olarak tanımaktadır. Artık zengin bir adam olan Şaban, geçmişin intikamını almak için kovulduğu köye gitmeye karar verir. "Şark Bülbülü", 14 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Gülen GÖzler'Yerli Sinema'
          21:45

          Gülen GÖzler'Yerli Sinema'

          "GÜLEN GÖZLER" PERŞEMBE AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yaptığı, Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Ahmet Sezerel, Mahmut Hekimoğlu, Ayşen Gruda, Itır Esen, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Gülen Gözler" Perşembe akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, (Münir Özkul) karısı Nezaket (Adile Naşit) ve beş yetişkin kızı ile yıllar önce köyünden İstanbul'a göç eder, Yaşar usta, erkek çocuğu olur beklentisiyle tüm kızlarına erkek ismi vermiştir. Kalabalık ailesinin geçimini sağlamak için çok çalışmakta, cimriliği ve hilekarlığı ile zengin olmuş eski arkadaşı Yunus'un inşaatları için doğramacılık yapmaktadır. Kızlarının gönül ilişkilerinin hareketliliğinden habersiz bir şekilde, onlara münasip kısmetler bulmak ister. Büyük kızı Fikret'e (Ayşen Gruda) âşık olan Vecihi (Şener Şen) sürekli olarak kapısını aşındırsa da kızını ona vermemekte direnir. Hikmet ise evin alt katındaki çırakların gözdesidir; bütün vaktini onlara oyunlar oynayarak geçirir. En düşkün olduğu kızı İsmet (Müjde Ar) Yunus'un oğlu Temel (Mahmut Hekimoğlu) ile evlenir. "Gülen Gözler", 14 Temmuz Perşembe akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Şark Bülbülü 'Yerli Sinema'
          23:45

          Şark Bülbülü 'Yerli Sinema'

        •  Kelebekler'Yerli Sinema'
          01:45

          Kelebekler'Yerli Sinema'

        •  Şef Kapımda
          03:45

          Şef Kapımda

        •  AŞk Laftan Anlamaz
          05:00

          AŞk Laftan Anlamaz