Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi
          07:15

          Çocuktan Al Haberi

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa 'Yeni Bölüm'
          13:00

          Bir Şansım Olsa 'Yeni Bölüm'

          BİR EVLADIN BABA ÖZLEMİ Show TV'nin Ahu Sungur'un sunumuyla ekrana gelen programı Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, 18 yaşına girmiş bir kızın babasına kavuşmak istemesine şahit olacaksınız. 6 yaşındayken annesi ve babası boşanan Ebru'nun bu süreçte yaşadığı çekişmeleri, annesinin babası için uzaklaştırma kararı çıkardığını ve Ebru'yu babasından kaçırdığını öğreneceksiniz. Ebru'nun lisede yaşadığı baba özlemini, babaannesi Kamile'nin torununu ne kadar özlediğini, sınıf arkadaşı Yeliz'in desteğini dinleyeceksiniz. Ebru ile babasının birbirlerine duydukları özlem karşısında duygu dolu anlar yaşayacaksınız. Yıllardır göremediği, hasret çektiği babasına kavuşmak isteyen ve artık reşit olduğu için harekete geçen Ebru, Bir Şansım Olsa'ya başvuracak. Baba kızın kavuşması karşısında gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız. "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 31 Temmuz Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Arabesk 'Yerli Sinema'
          14:30

          Arabesk 'Yerli Sinema'

          "ARABESK" PAZAR GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Münir Özkul, Şener Şen, Müjde Ar, Uğur Yücel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1989 yapımı "Arabesk" Pazar günü Show TV'de! Yanaşma oğlu Şener, köy ağasının güzel kızı Müjde'ye aşıktır. Müjde de Şener'i sevmektedir ancak babası onu Şener'e vermek istemez. Müjde'ye sevdalı başka bir genç olan Kaya, Müjde ile Şener'in birlikte kaçacaklarını babasına ihbar eder. Ağa Şener'e rüşvet teklif eder, paraları önce alan ama sonrasında ağanın yüzüne fırlatan Şener'i Müjde görmez ve para yüzünden terk edildiğini düşünür. Kaya ile evlendirilen Müjde düğünden kaçar. Bu sırada Şener de İstanbul'a gitmiş ve sesini keşfeden gazinocular kralı sayesinde meşhur olmuştur. "Arabesk", 31 Temmuz Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Çiçek Abbas 'Yerli Sinema'
          16:30

          Çiçek Abbas 'Yerli Sinema'

          "ÇİÇEK ABBAS" PAZAR GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Sinan Çetin'in yaptığı, İlyas Salman, Şener Şen, Pembe Mutlu, Ayşen Gruda, İhsan Yüce, Ahmet Mekin gibi usta oyuncuların yer aldığı 1982 yapımı "Çiçek Abbas" Pazar günü Show TV'de! Minübüs şoförü Şakir'in yanında muavin olan Çiçek Abbas'ın hayali minibüsçü olmaktır. Bencil patronu Şakir'in evlenmek istediği kıza aşık olur. Abbas hurda bir münibüs alır ve patronuna rakip olur. Bunu hazmedemeyen Şakir, Abbas'ın arabasına zarar verir ve onu zor duruma düşürür. Abbas nikah günü sevdiği kızı nikah masasından kaçırır. "Çiçek Abbas", 31 Temmuz Pazar günü saat 16.30'da Show TV'de!

        •  Hafta Sonu Ana Haber
          18:25

          Hafta Sonu Ana Haber

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi 'Yerli Dizi'
          20:00

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi 'Yerli Dizi'

        •  Köşeyi Dönen Adam ‘Türk Sineması’
          23:15

          Köşeyi Dönen Adam ‘Türk Sineması’

          "KÖŞEYİ DÖNEN ADAM" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Orhonsay, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Köşeyi Dönen Adam" Pazar akşamı Show TV'de! Fakir ve yalnız bir adam olan Adem hayatını odacılık yaparak idame ettirmektedir. Hayattaki tek emeli aşık olduğu kadın Şükran'la evlenmek olan Adem bir gün yurt dışından gelen bir havadisle talihinin döndüğünü hisseder. Adem'in yurt dışında yaşayan amcası hayata veda etmiştir ve yeğeni Adem'e miras bırakmıştır. Haberi alan çevre ahalisi daha önce dikkate bile almadığı Adem'i bağrına basar. Hepsi türlü sahte hareketle Adem'in gönlünü kazanmaya çalışırken daha önce bu evliliğe yanaşmayan Şükran'ın babası bile bu evliliğe razı gelmiştir. Ancak Amerika'dan gelen miras herkesi büyük bir şoka uğratacak cinstendir. "Köşeyi Dönen Adam", 31 Temmuz Pazar akşamı saat 23.15'te Show TV'de!

        •  Çiçek Abbas ‘Türk Sineması’
          00:30

          Çiçek Abbas ‘Türk Sineması’

        •  Köşeyi Dönen Adam ‘Türk Sineması’
          02:15

          Köşeyi Dönen Adam ‘Türk Sineması’

        •  Şef Kapımda
          03:30

          Şef Kapımda

        •  Aşk Laftan Anlamaz ‘Yerli Dizi’
          04:45

          Aşk Laftan Anlamaz ‘Yerli Dizi’