Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’
          06:00

          Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’

        •  Ebru & Murat Bu Sabah
          08:00

          Ebru & Murat Bu Sabah

        •  Şef Kapımda
          10:30

          Şef Kapımda

          LEZZETLİ VE PRATİK BİR AKŞAM YEMEĞİ İÇİN EKRAN BAŞINA! Hem pratik ve ekonomik hem de lezzetli tarif arayanlar ekran başına! Sevilen Şef Tahsin Küçük, mutfağınızdaki sadece birkaç malzemeyle hem pratik hem hızlı ve leziz; üstelik de ekonomik bir akşam yemeği hazırlıyor. Yaptığı yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor. Eğlenceli sohbetiyle ekrana neşe getiriyor. Programda bugün Tahsin Şef, Nuray Özgüven'in evine konuk olacak. Mutfaktaki malzemelerle kabak çorbası, sucuklu kaşarlı pide, tencerede suffle yapacak. "Şef Kapımda" yeni bölümüyle 3 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da Show TV'de!

        •  Bir Şansım Olsa
          12:15

          Bir Şansım Olsa

        •  Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’
          15:00

          Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’

        •  Show Tv Ana Haber
          18:25

          Show Tv Ana Haber

        •  Atla Gel Şaban ‘Yerli Sinema’
          20:00

          Atla Gel Şaban ‘Yerli Sinema’

          "ATLA GEL ŞABAN" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın üstlendiği, Kemal Sunal, Nevra Serezli, Dinçer Çekmez gibi usta oyuncuların yer aldığı 1984 yapımı "Atla Gel Şaban" Çarşamba akşamı Show TV'de! Fakir bir adam olan Niyazi, bir fabrikada az bir maaş ile çalışmaktadır. Mahalleliye olan borçlarından dolayı köşe bucak kaçmak zorunda kalan Niyazi, çevresindekilerin at yarışına merak sardığını görür ve kendisi de denemeye karar verir. İşine gitmek için minibüse bindiği sırada at yarışı oynayan Niyazi, akşam sonuçları öğrendiğinde at yarışını kazandığını öğrenir. Ancak ne yazık ki kuponu yatırmamıştır. Her gün işe giderken minibüsün içinde at yarışı oynayıp kendini sınayan Niyazi, tüm yarışları tutturduğunu görür. Niyazi'nin durumuna şahit olan bir adam ise bu durumu mafya babası Kazım'a bildirir. Niyazi'den kendisi için at yarışı oynamasını isteyen Kazım, bu sayede servetine servet katmayı planlar. İsteğinin gerçekleştirilmesi için Niyazi'yi alıkoyan Kazım, at yarışı sonuçlarını görünce hüsrana uğrar. Niyazi bu sefer at yarışını kazanamamıştır. At yarışını her sabah minibüsün içerisindeyken oynadığını söyleyen Niyazi, aynı atmosfer olmadan ilham gelmediğini söyler. Bunun üzerine Kazım'ın adamları, Niyazi'ye ilham gelmesi için gereken ortamı ayarlamaya çalışır. Niyazi, at yarışını kazanmayı sağlayacak olan kuponu hazırlayıp Kazım'dan kurtulmayı başarabilecek midir? "Atla Gel Şaban", 3 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Gerzek Şaban ‘Yerli Sinema'
          21:45

          Gerzek Şaban ‘Yerli Sinema'

          "GERZEK ŞABAN" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ülkü Özen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1980 yapımı "Gerzek Şaban" Çarşamba akşamı Show TV'de. Gerzek Şaban, birbirine benzeyen bir gangster ile bir figüranın hikayesini konu ediyor. Osman, geçimini figüranlık yaparak sağlayan genç bir adamdır. Osman'ın hayatı, bir gün eğlenmek için bir gazinoya gitmeleriyle bambaşka bir hal alır. Gazinoya girmesiyle birlikte insanlar Osman'ın yanına gelip ona haraç vermeye başlar. Seyfi adındaki bir gangster ile Osman'ın benzerliğinden kaynaklanan bu durum, Osman'ın bilmediği bir dünyaya adım atmasına neden olur. Zamanla Osman ve Seyfi'nin hayatı daha çok birbirine karışmaya başlar. "Gerzek Şaban", 3 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.45'te Show TV'de.

        •  Demet Akbağ İle Güldürme Beni
          23:30

          Demet Akbağ İle Güldürme Beni

        •  Atla Gel Şaban ‘Yerli Sinema’
          02:15

          Atla Gel Şaban ‘Yerli Sinema’

        •  Gerzek Şaban ‘Yerli Sinema’
          04:00

          Gerzek Şaban ‘Yerli Sinema’