Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi
          07:15

          Çocuktan Al Haberi

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          AİLELERİ YÜZÜNDEN KAVUŞAMAYAN BİR ÇİFTİN ÖYKÜSÜ Show TV'nin Ahu Sungur'un sunumuyla ekrana gelen programı Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde nişanlı bir çiftin, akrabalarının kavga etmesi yüzünden evlenemediğini öğreneceksiniz. İki kere nişanlanan ancak akrabalarının tartışmaları yüzünden nişanları bozulan Dilek ile Mesut çiftinin yaşadıklarının ekrana geleceği bu bölümde, akrabalarının tartıştıklarını, yaşanan kavgalar sonucunda yararlananların olduğunu öğrenecek ve yaşananları dinlerken şoke olacaksınız. Ailelerini barıştırmak ve evlenmek isteyen Dilek ile Mesut, Bir Şansım Olsa'ya başvuracak. Bu süreçte yaşananlar ortaya çıkacak, duyduklarınıza inanamayacaksınız. "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 14 Ağustos Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Emine 'Yerli Sinema'
          14:30

          Emine 'Yerli Sinema'

          "EMİNE" PAZAR GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Orhan Aksoy'un yaptığı, Tarık Akan, Filiz Akın, Ekrem Bora gibi usta oyuncuların yer aldığı 1971 yapımı "Emine" Pazar günü Show TV'de! İki erkek kardeş, ağabey olanın gazinosunda şarkıcılık yapan Emine'ye aşık olur. Ağabey Murat, kardeşi ve Emine arasında bir seçim yapmak zorunda kalacaktır. "Emine", 14 Ağustos Pazar günü saat 14.30'da Show TV'de!

        •  Selvi Boylum Al Yazmalım 'Yerli Sinema'
          16:30

          Selvi Boylum Al Yazmalım 'Yerli Sinema'

          "SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM" PAZAR GÜNÜ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Türkan Şoray, Kadir İnanır, Ahmet Mekin gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Selvi Boylum Al Yazmalım" Pazar günü Show TV'de! Sevgi ve emek ilişkisi üzerine, tekrar tekrar seyretmekten bıkılmayacak, asla eskimeyecek bir klasik... Atıf Yılmaz, ünlü Sovyet yazarı Cengiz Aytmatov'un romanından hareketle, gelmiş geçmiş en güzel aşk öykülerinden birini beyazperdede oya gibi işliyor. Bir baraj inşaatına kamyonuyla kum taşıyan şoför İlyas, eşi Asya ve küçük çocukları Samet'in dünyalarına dalıyoruz önce. Asya ile İlyas'ın bir zamanlar dillere destan olacak aşkları, kıskançlık, içki düşkünlüğü, başka kadınla ilişki vb. nedenlerle sarsılmaktadır. Gerçekte karısını çok seven ama kişiliği giderek zayıflayan İlyas'ın, işindeki sorunların da büyümesiyle evini terk etmesi üzerine Asya çocuğuyla birlikte çaresiz kalır. Günlerce kocasını bekler... Genç kadının bir süre sonra tanıştığı ve oğlunun baba bildiği Cemşit'le beraberliği ise hiçbir şeyin eskisi gibi olmamasına yol açacaktır. İlyas, yıllar sonra çıkıp gelir. Karısını ve çocuğunu talep etmektedir. Bu geliş, insanoğlunun kafasını ve gönlünü binlerce yıldır meşgul edip hâlâ sürmekte olan tartışmanın fitilini bir kez daha ateşler. Sevgi nedir? Kimdir sevgili, kimdir eş, kimdir baba... Ve dönmek mi zordur, dönmemek mi... "Selvi Boylum Al Yazmalım", 14 Ağustos Pazar günü saat 16.30'da Show TV'de!

        •  Hafta Sonu Ana Haber
          18:25

          Hafta Sonu Ana Haber

        •  Avanak Abdi 'Yerli Sinema'
          20:00

          Avanak Abdi 'Yerli Sinema'

          "AVANAK ABDİ" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Avanak Abdi" Pazar akşamı Show TV'de! Abdi, geçimini duvar afişçiliği yaparak sağlayan genç bir adamdır. Oyuncuların, şarkıcıların afişlerini duvara asan Abdi, gönlünü afişlerini yapıştırdığı ünlü bir şarkıcı olan Nevin Şenses'e kaptırır. Platonik aşkı ile tanışmanın yolunu arayan Abdi, sonunda hayallerine kavuşur. Nevin Şenses, temiz kalpli bir adam olan Abdi'nin saf duygularından etkilenir. Belalı bir kabadayının da Nevin Şenses'e aşık olması ise işlerin karışmasına neden olur. Abdi'nin sevdiği kadından hoşlandığını öğrenen kabadayı, Abdi'nin peşine düşmeye karar verir. "Avanak Abdi", 14 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Salak Milyoner 'Yerli Sinema'
          21:45

          Salak Milyoner 'Yerli Sinema'

          "SALAK MİLYONER" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Salak Milyoner" Pazar akşamı Show TV'de! Filmde, define bulmak için İstanbul'a giden dört kardeşin hikâyesi konu edilir. Ölüm döşeğindeki Behçet, oğullarına İstanbul'daki altınlarını haber verir. Bunun için İstanbul'da yaşayan Mehmet Çavuş'u bulmaları gerekmektedir. Birbirini atlatıp İstanbul'a gitmeye çalışan dört kardeş tren istasyonunda karşılaşır. Mehmet Çavuş'un evine yerleşen kardeşler altınların evin altında gömülü olduğunu öğrenir. Mehmet Çavuş'a fark ettirmeden altınlara ulaşmaya çalışırlar. Ancak evin altında kardeşleri büyük bir sürpriz beklemektedir. "Salak Milyoner", 14 Ağustos Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Avanak Abdi 'Yerli Sinema'
          23:30

          Avanak Abdi 'Yerli Sinema'

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi
          01:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi

        •  Selvi Boylum Al Yazmalım 'Yerli Sinema'
          04:00

          Selvi Boylum Al Yazmalım 'Yerli Sinema'