Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin
          06:00

          Yeni Gelin

        •  Ebru & Murat Bu Sabah
          08:00

          Ebru & Murat Bu Sabah

        •  Şef Kapımda
          10:30

          Şef Kapımda

          TAHSİN ŞEF SOFRANIZA LEZZET GETİRİYOR "Akşama ne pişireceğim?" derdi Şef Kapımda ile son buluyor! Sevilen Şef Tahsin Küçük hafta içi her gün Show TV ekranında birbirinden lezzetli, ekonomik ve pratik tarifleri sizlerle paylaşıyor. Tahsin Şef, konuk olduğu mutfaktaki mevcut malzemelerle kısa sürede ekonomik ve lezzetli yemeklerle dolu bir sofra donatıyor. Programda bugün Tahsin Şef, Merve Ağaoğlu'nun evine konuk olacak. Mutfaktaki malzemelerle kabak salatası, çökertme kebabı, krem şokola, yeşil domates kızarması yapacak. "Şef Kapımda" yeni bölümüyle 16 Ağustos Salı günü saat 10.30'da Show TV'de!

        •  Aslı Hünel İle Gelin Evi
          12:15

          Aslı Hünel İle Gelin Evi

          GELİNLERİN REKABET DOLU RENKLİ YARIŞI Show TV'nin fenomen yarışma programı 'Aslı Hünel ile Gelin Evi'nde kıyasıya rekabet devam ediyor, eleştiriler hız kesmiyor. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler, özenle hazırlanmış sofralar ve daha fazlası bu eşsiz programda! Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 22 yaşında, 1 aylık evli, İrem Uzunkala'nın evine konuk olunacak. İrem Gelin'in çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. "Aslı Hünel ile Gelin Evi" 16 Ağustos Salı günü saat 12.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Güldür Güldür Show
          20:00

          Güldür Güldür Show

        •  Hayata Karşı (Antı Lıfe) ‘Yabancı Sinema’
          00:15

          Hayata Karşı (Antı Lıfe) ‘Yabancı Sinema’

          "HAYATA KARŞI" SALI GECESİ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini John Suits'in üstlendiği, oyuncu kadrosunda Cody Kearsley, Bruce Willis, Rachel Nichols gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı "Hayata Karşı" Salı gecesi Show TV'de! Kısa bir süre sonra baba olacak Noah (Cody Kearsley), yeni bir dünya bulmayı hedefleyen bir uzay gemisinde çalışır. Noah ve geminin mürettabatı, bu sırada uzay gemisini bir silah olarak kullanmayı planlayan kozmik bir tehditle karşı karşıya kalır. "Hayata Karşı", 16 Ağustos Salı gecesi saat 00.15'te Show TV'de!

        •  Hayata Karşı (Antı Lıfe) ‘Yabancı Sinema’
          01:45

          Hayata Karşı (Antı Lıfe) ‘Yabancı Sinema’

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          03:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’