Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin
          06:00

          Yeni Gelin

        •  Ebru & Murat Bu Sabah
          08:00

          Ebru & Murat Bu Sabah

        •  Şef Kapımda
          10:30

          Şef Kapımda

          TAHSİN ŞEF'LE LEZZETLİ TARİFLERİN PÜF NOKTALARI BU PROGRAMDA! Pratik ve lezzetli tariflerin püf noktalarını öğrenmek isteyenler ekran başına! "Şef Kapımda" hafta içi her gün Show TV'de. Sevilen Şef Tahsin Küçük, mutfağınızdaki sadece birkaç malzemeyle hem pratik hem hızlı ve leziz; üstelik de ekonomik bir akşam yemeği hazırlıyor. Yaptığı yemeklerin hem tariflerini veriyor hem de püf noktalarını paylaşıyor. Üstelik eğlenceli sohbetiyle yüzleri güldürüyor. Programda bugün Tahsin Şef, Aslıhan Dölek Keçim'in evine konuk olacak. Mutfaktaki malzemelerle zeytinyağlı taze fasulye, kıymalı mantar dolması, ağlayan pasta yapacak. "Şef Kapımda" yeni bölümüyle 17 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da Show TV'de!

        •  Aslı Hünel İle Gelin Evi
          12:15

          Aslı Hünel İle Gelin Evi

          EL EMEĞİ GÖZ NURU ÇEYİZLER, ÖZENLE HAZIRLANAN SOFRALAR Show TV'nin fenomen yarışma programı 'Aslı Hünel ile Gelin Evi'nde birbirinden iddialı gelinler, kimi zaman eleştirileriyle rakiplerini zorluyor; kimi zaman ise yüzleri güldüren eğlenceli anlar yaşanıyor. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor. Gelinler, mutfaktaki hünerlerinden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadeleye giriyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 23 yaşında, 2 yıllık evli Melisa Kayıkçı'nın evine konuk olunacak. Melisa Gelin'in çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. "Aslı Hünel İle Gelin Evi" 17 Ağustos Çarşamba günü saat 12.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Tokatçı
          20:00

          Tokatçı

          "TOKATÇI" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Nazan Saatçi, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "Tokatçı" Çarşamba akşamı Show TV'de. Saf bir adam olan Osman, gönlünü yanında ırgat olarak çalıştığı Hasan Ağa'nın kızı Emine'ye kaptırır. Ağa bunu öğrendiğinde başta deliye döner. Osman ve ailesi ile birlikte Emine'yi istemeye geldiklerinde Hasan Ağa onlardan yüklü bir başlık parası ister. Osman'ın aşkından yaptığı taşkınlıklar ise başlık parasının daha da artmasına neden olur. Osman'ın, gereken parayı köyde toplaması mümkün olmayınca, çareyi İstanbul'a gitmekte bulur. Gece gündüz çalışıp başlık parasını denkleştirince köye geri dönmeye çalışan Osman, yolda tüm parasını çaldırır. Eli boş bir şekilde köye döndüğündeyse topraklarının elinden alındığını ve babasının öldüğünü öğrenir. Osman, hem Emine'ye kavuşmak için parayı yeniden toparlamak hem de topraklarını geri almak için bir kez daha İstanbul'a gitmek için yola koyulur. Bu sırada karşılaştığı askerlik arkadaşı Şevket, Osman'a kısa yoldan zengin olmanın yollarını öğretmeye çalışır. "Tokatçı", 17 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de.

        •  Şark Bülbülü
          21:45

          Şark Bülbülü

          "ŞARK BÜLBÜLÜ" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Ayşen Cansev, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Şark Bülbülü" Çarşamba akşamı Show TV'de! Şark Bülbülü, sevdiği kadınla evlenebilmek için gereken başlık parasını toplamak için İstanbul'a gelen Şaban'ın hikayesini konu ediyor. Şaban, beşik kertmesi olan Hatice ile evlenecekleri günün hayalini kuran genç bir adamdır. Ancak önünde büyük bir engel vardır. Yoksul bir adam olan Şaban'ın, evlenmeleri için gereken başlık parasını bulması gerekmektedir. Bu sırada Zülfo Ağa, Hatice'ye göz koymuştur ve zenginliği ile Hatice'nin babasının aklını çeler. Şaban'ı da köyden kovan Zülfo Ağa'nın önünde artık bir engel kalmamıştır. Köyden kovulunca çareyi İstanbul'a gitmekte bulan Şaban, gereken parayı biriktirmek için türlü işlerde çalışır. İstanbul'da yaşadığı tesadüfler sonucu kendisini sahnelerde bulan Şaban'ı artık herkes Şaban Ballıses olarak tanımaktadır. Artık zengin bir adam olan Şaban, geçmişin intikamını almak için kovulduğu köye gitmeye karar verir. "Şark Bülbülü", 17 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Tokatçı
          23:45

          Tokatçı

        •  Şark Bülbülü
          01:30

          Şark Bülbülü

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi
          03:00

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi