Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi
          07:15

          Çocuktan Al Haberi

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          İNSANLARIN DUYGULARIYLA OYNAYAN BİR ADAMIN HİKÂYESİ Show TV'nin Ahu Sungur'un sunumuyla ekrana gelen programı Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde İdil Hanım'ın, arkadaşının aşk acısına çare bulmak isteyişini izleyeceksiniz. İdil hanım, aşk acısı çeken ve moral bozukluğu yaşayan arkadaşı Oya Hanım için Bir Şansım Olsa'ya başvurur. Amacı Ahmet Bey'i bulmak ve net cevaplar almaktır. İki yıl kadar site yöneticiliği yapan Ahmet Bey'in yönetici olurken gösterdiği iyi niyet ile insanları nasıl ikna ettiğini duyunca çok şaşıracaksınız. Akrabaları ile girdikleri ortak işleri, eski yönetici Veli Bey'in akıl sır erdiremediği projeleri ve güvensizliğini sebepleriyle öğreneceksiniz. Ahmet Bey'in hem siteye kattıklarını hem de aldıklarını kaçırmak istemeyeceksiniz. "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 21 Ağustos Pazar günü saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          14:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’

        •  Show Tv Ana Haber
          18:25

          Show Tv Ana Haber

        •  Sakar Şakir Türk Sineması’
          20:00

          Sakar Şakir Türk Sineması’

          "SAKAR ŞAKİR" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ali Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Sakar Şakir" Pazar akşamı Show TV'de! Şakir sakarlığı ile çevresinde nam salmış bir adamdır. Kayseri'de yaşayan Şakir'in hayatı, İstanbul'dan aldığı bir telgrafla bambaşka bir hal alır. Şakir'in İstanbul'da yaşayan amcası ölüm döşeğindedir ve ölmeden önce mirasını bırakacağı yeğenini görmek ister. Amcasının son anlarında yanında olmak isteyen Şakir, soluğu İstanbul'da alır. Ancak o henüz yoldayken amcası hayatını kaybeder. Mirasın büyük kısmının Şakir'e kaldığını öğrenen akrabaları ise mirası onunla paylaşmak istememektedir. Tüm mirası ele geçirmek isteyen Şakir'in akrabaları, onu ortadan kaldırmanın yolunu arar. Mirasın elinden alınması için kendisini türlü oyunların içinde bulan Şakir, sakarlığı sayesinde hepsinden kurtulmayı başarır. "Sakar Şakir", 21 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Köyden İndim Şehire Türk Sineması’
          21:45

          Köyden İndim Şehire Türk Sineması’

          "KÖYDEN İNDİM ŞEHİRE" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Zeki Alasya, Metin Akpınar, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Köyden İndim Şehire" Pazar akşamı Show TV'de! İstanbul'a gelip zengin olma hayalleri peşinde koşan geniş bir Anadolu ailesinin, kendi köylerinden başlayıp, metropol Ankara'ya doğru uzanan yolculuğu; zengin olma, daha iyi yaşama hayallerini gerçekleştirme hayalini ele alıyor. Salak Milyoner filminin devamı niteliğinde olan yapıtta Saffet, Himmet, Hayret ve Gayret isimli dört kardeş, köylerinde buldukları gömü altınları bozdurabilmek için Ankara'ya gittiklerinde burada kendilerini eğlence dolu bir macera bekliyor. "Köyden İndim Şehire", 21 Ağustos Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Sakar Şakir
          23:30

          Sakar Şakir

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          01:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’

        •  Bir Şansım Olsa
          03:45

          Bir Şansım Olsa