Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’
          06:00

          Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’

        •  Ebru & Murat Bu Sabah
          08:00

          Ebru & Murat Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’
          10:00

          Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’

        •  Aslı Hünel İle Gelin Evi
          12:15

          Aslı Hünel İle Gelin Evi

          GELİNLERİN SERT ELEŞTİRİLERİ HIZ KESMİYOR Show TV'nin fenomen yarışma programı 'Aslı Hünel ile Gelin Evi'nde kıyasıya rekabet devam ediyor. Gelinler eleştirileriyle rakiplerine zor anlar yaşatırken, eğlence de eksik olmuyor. Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler, özenle hazırlanmış sofralar ve daha fazlası bu eşsiz programda! Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 22 yaşında, 4 yıllık evli Aydan Yıldız'ın evine konuk olunacak. Aydan Gelin'in çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. "Aslı Hünel İle Gelin Evi" 24 Ağustos Çarşamba günü saat 12.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Üçkağıtçı ‘Yerli Sinema’
          20:00

          Üçkağıtçı ‘Yerli Sinema’

          "ÜÇKAĞITÇI" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ülkü Özen, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1981 yapımı "Üçkağıtçı", Çarşamba akşamı Show TV'de! Almanya'da yaşayan Rıfkı, ölen babasından miras kalan mallarını satmak için yıllar önce ayrıldığı köye geri döner. Rıfkı'nın köye gelmesi ile yaşanan birkaç tesadüf, adının "ermiş"e çıkmasına neden olur. Uzun süredir yağmayan yağmurun yağmasını, evde kalmış kadınların muratlarına ermesini, kötürüm olanların koşmaya başlamasını sağlayan Rıfkı, bunların hepsini şans eseri yapsa da mahallenin övgüsünü kazanır. Onu sevenler kadar, Rıfkı'yı kendisine düşman görenler de yok değildir. İnsanların baskısı sonucu Belediye Reisi seçimlerine giren Rıfkı, yapılan müdahalelere rağmen seçimi kazanır. Ancak bu süreçte Rıfkı'nın yarattığı mucizelerin aslında gerçek olmadığı ortaya çıkar. "Üçkağıtçı", 24 Ağustos Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Şekerpare ‘Yerli Sinema'
          21:45

          Şekerpare ‘Yerli Sinema'

          "ŞEKERPARE" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın üstlendiği, oyuncu kadrosunda İlyas Salman, Şener Şen, Yaprak Özdemiroğlu, Ayşen Gruda, Şevket Altuğ gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "Şekerpare", Çarşamba akşamı Show TV'de! Osmanlı Dönemi'nde komiserlik yapan Ziver Bey, halk tarafından pek de sevilmeyen çıkarcı bir memurdur. Talep ettiği yüksek haraçlarla çevresini isyana sürükleyen Ziver Bey, Cumali isimli bir bekçinin çalıştığı karakola tayin olmasıyla ve özel hayatındaki aksaklıklar nedeniyle de zor zamanlar yaşamaya başlar. Cumali semtteki sosyal yaşamı düzene sokmaya kararlıdır. Cumali semtteki genelevde çalışan Şekerpare'ye umutsuzca vurulur. Ancak Şekerpare'nin gönlü Ziver Bey'dedir. Bu aşk üçgeni içerisindeki karmaşalar sonucu genelevi ve semti hareketli zamanlar beklemektedir. "Şekerpare", 24 Ağustos Çarşamba akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Üçkağıtçı ‘Yerli Sinema
          23:45

          Üçkağıtçı ‘Yerli Sinema

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          01:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’

        •  Çiçek ‘Yerli Sinema’
          03:45

          Çiçek ‘Yerli Sinema’