Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi
          07:15

          Çocuktan Al Haberi

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          14:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’

        •  Show Tv Ana Haber
          18:25

          Show Tv Ana Haber

        •  Züğürt Ağa ‘Türk Sineması’
          20:00

          Züğürt Ağa ‘Türk Sineması’

          "ZÜĞÜRT AĞA" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Nesli Çölgeçen'in yaptığı, Şener Şen, Erdal Özyağcılar, Nilgün Nazlı, Can Kolukısa, Füsun Demirel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1985 yapımı "Züğürt Ağa" Pazar akşamı Show TV'de! Yeşilçam tarihinin, feodalizmden kapitalizme geçiş sürecini müthiş dokunaklı bir dille beyazperdeye aktardığı en başarılı yapımlardan biridir Züğürt Ağa. Haraptar Köyü'nün ağası, kendi köylüleri tarafından dolandırılınca çareyi köyü satılığa çıkarmakta bulur, ardından soluğu büyük şehirde alır. Ancak metropol yaşamı, şimdiye dek tanıdığı görkemli yaşantısında edindiği pratiklerle altından kalkılabilecek gibi değildir. Çoğu kez komik ve kimi zaman acıklı denemelerle hayatta kalma savaşı veren Ağa'yı karısı da terk ettiğinde yanında sadece Kiraz kalıp ona destek verir. Ağa'nın öğreneceği şeyler vardır. Özellikle Kiraz'ın yıllarca içinde büyüttüğü aşkını Ağa'ya açıldığı an, Ağa'nın Kiraz'a insani yaklaşımı eşsiz sahneler içeriyor. Senaryoyu Yavuz Turgul kaleme aldı. Nesli Çölgeçen imzalı başyapıt "Züğürt Ağa", 70'ler-80'ler sürecine dair tüm unsurları mükemmel yansıtıyor. Tabii ki başrolde Şener Şen'in sahici rolü, gerçekleştirdiği etkileyici performans, bu büyük sanatçının devleşmesine yol açıyor. "Züğürt Ağa", 28 Ağustos Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Salako ‘Türk Sineması’
          22:15

          Salako ‘Türk Sineması’

          "SALAKO" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Zeren gibi usta oyuncuların yer aldığı 1974 yapımı "Salako" Pazar akşamı Show TV'de! Saf bir adam olan Salako'yu yaşadığı yerde kimse ciddiye almamaktadır. Genç adam gönlünü köyün ağasının kızı Emine'ye kaptırmıştır. Bir gün sevmediği bir adam ile evlendirilmeye zorlanan Emine, çareyi Salako'dan yardım istemekte bulur. Emine, kendisini kaçırması için Salako'ya baskı kurar ve bu sayede sevdiği adam Hamido'nun yanına gitmeyi planlar. Emine'nin baskıları sonucu genç kızı kaçıran Salako, eşeği Kadife ile birlikte köyden kaçmaya başlar. Emine'nin de kendisini sevdiğini düşünen Salako, gerçekten ikisinin evleneceğini düşünür. Hamido'ya ulaşmaya çalışırken Salako'yu da türlü bahanelerle kandıran Emine ise Hamido'ya ulaştığında beklemediği bir tepki ile karşı karşıya kalır. Hamido, Emine'nin kaçıp kendisine gelmesi ile dalga geçer ve genç kızı babasına götürmek için alıkoyar. Bu sırada yaşanan bir dizi tesadüf Salako'nun Hamido'yu ve diğer eşkıyaları alt etmesine neden olur. Herkesin saf olarak gördüğü Salako'nun eşkıyaları alt etmesi, kısa sürede köyde büyük ses getirir. Bu sırada Salako da Emine'nin gerçek yüzünü görmeye başlar. "Salako" 28 Ağustos Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Erkek Güzeli Sefil Bilo ‘Türk Sineması’
          23:45

          Erkek Güzeli Sefil Bilo ‘Türk Sineması’

          "ERKEK GÜZELİ SEFİL BİLO" PAZAR GECESİ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, İlyas Salman, Şener Şen, Adile Naşit, Münir Özkul, Sevda Aktolga gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Erkek Güzeli Sefil Bilo" Pazar gecesi Show TV'de! Bir zamanlar sözde eşkıyalık yapmış olan Şivan ve Hüso, sürekli bugünlere dair anılarını anlatıp durmaktadırlar. Özellikle Hüso, sıkça eşkıyalık günlerini anımsamakta, çevresine inandırıcılıkta sorunlar yaşadığı bu hikâyeleri anlatmaktadır. Köyün gençlerinden Bilo, bu hikâyelere inanmakta, bahsi geçen olayları heyecanla dinlemektedir. Sonuç olarak eşkıya olmak isteyen Bilo, Şivan ve Hüso'yu zorla dağa çıkarır. Bu eğlenceli üçlüyü gerçek bir eşkıyalık deneyiminden çok talihsiz ve komik olaylar beklemektedir. "Erkek Güzeli Sefil Bilo", 28 Ağustos Pazar gecesi saat 23.45'te Show TV'de!

        •  Züğürt Ağa ‘Türk Sineması’
          01:30

          Züğürt Ağa ‘Türk Sineması’

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          03:00

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’