Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi
          07:15

          Çocuktan Al Haberi

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          MİRAS PEŞİNDE OLAN BİR KADININ GERÇEKLERLE YÜZLEŞMESİ Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ahu Sungur'un üstlendiği ilgiyle izlenen programı Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, miras peşinde olan bir üvey evladın, gerçeklerle yüzleşmesini izleyeceksiniz. Küçükken evlat edinilen ve tek çocuk olduğunu bilerek büyüyen Bahar'ın hikayesi ekrana gelecek. Yurt dışında gördüğü eğitim sebebiyle ailesinden uzak kalan ve annesini arkadaşı Melda'ya emanet eden Bahar Hanım, babasının başka bir kadından olan kızı Derya'yı öğrenecek. Tek çocuk olduğunu düşünen ancak üvey evlat olan Bahar, ailenin mirasının kendi hakkı olduğunu düşünmektedir. Bir Şansım Olsa'ya başvuran Bahar Hanım gerçeklerle yüzleşecek. "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 4 Eylül Pazar saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          14:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’

        •  Show Tv Ana Haber
          18:25

          Show Tv Ana Haber

        •  Gerzek Şaban ‘Türk Sineması’
          20:00

          Gerzek Şaban ‘Türk Sineması’

          "GERZEK ŞABAN" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ülkü Özen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1980 yapımı "Gerzek Şaban" Pazar akşamı Show TV'de. Gerzek Şaban, birbirine benzeyen bir gangster ile bir figüranın hikayesini konu ediyor. Osman, geçimini figüranlık yaparak sağlayan genç bir adamdır. Osman'ın hayatı, bir gün eğlenmek için bir gazinoya gitmeleriyle bambaşka bir hal alır. Gazinoya girmesiyle birlikte insanlar Osman'ın yanına gelip ona haraç vermeye başlar. Seyfi adındaki bir gangster ile Osman'ın benzerliğinden kaynaklanan bu durum, Osman'ın bilmediği bir dünyaya adım atmasına neden olur. Zamanla Osman ve Seyfi'nin hayatı daha çok birbirine karışmaya başlar. "Gerzek Şaban", 4 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de.

        •  Gülen Gözler ‘Türk Sineması’
          21:45

          Gülen Gözler ‘Türk Sineması’

          "GÜLEN GÖZLER" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yaptığı, Adile Naşit, Münir Özkul, Müjde Ar, Ahmet Sezerel, Mahmut Hekimoğlu, Ayşen Gruda, Itır Esen, Şener Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Gülen Gözler" Pazar akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, (Münir Özkul) karısı Nezaket (Adile Naşit) ve beş yetişkin kızı ile yıllar önce köyünden İstanbul'a göç eder, Yaşar usta, erkek çocuğu olur beklentisiyle tüm kızlarına erkek ismi vermiştir. Kalabalık ailesinin geçimini sağlamak için çok çalışmakta, cimriliği ve hilekarlığı ile zengin olmuş eski arkadaşı Yunus'un inşaatları için doğramacılık yapmaktadır. Kızlarının gönül ilişkilerinin hareketliliğinden habersiz bir şekilde, onlara münasip kısmetler bulmak ister. Büyük kızı Fikret'e (Ayşen Gruda) âşık olan Vecihi (Şener Şen) sürekli olarak kapısını aşındırsa da kızını ona vermemekte direnir. Hikmet ise evin alt katındaki çırakların gözdesidir; bütün vaktini onlara oyunlar oynayarak geçirir. En düşkün olduğu kızı İsmet (Müjde Ar) Yunus'un oğlu Temel (Mahmut Hekimoğlu) ile evlenir. "Gülen Gözler", 4 Eylül Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Gerzek Şaban ‘Türk Sineması’
          23:45

          Gerzek Şaban ‘Türk Sineması’

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi
          01:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi

        •  Bir Şansım Olsa ‘Yerli Dizi’
          04:00

          Bir Şansım Olsa ‘Yerli Dizi’