Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’
          06:00

          Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’

        •  Ebru & Murat Bu Sabah
          08:00

          Ebru & Murat Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’
          10:00

          Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’

        •  Aslı Hünel İle Gelin Evi
          12:15

          Aslı Hünel İle Gelin Evi

          GELİN EVİ'NDE REKABET VE EĞLENCE BİR ARADA! Show TV'nin fenomen yarışma programı 'Aslı Hünel ile Gelin Evi'nde kıyasıya rekabet devam ediyor. Gelinler eleştirileriyle rakiplerine zor anlar yaşatırken, eğlence de eksik olmuyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 22 yaşında, 3 yıllık evli Ayçelen Şahin'in evine konuk olunacak. Ayçelen Gelin'in çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. "Aslı Hünel İle Gelin Evi" 7 Eylül Çarşamba günü saat 12.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  En Büyük Şaban ‘Türk Sineması'
          20:00

          En Büyük Şaban ‘Türk Sineması'

          "EN BÜYÜK ŞABAN" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Nilgün Bubikoğlu gibi usta oyuncuların yer aldığı 1983 yapımı "En Büyük Şaban" Çarşamba akşamı Show TV'de! İyi bir adam olan Şaban, zengin olma hayalleri kurmaktadır. Hayallerini İstanbul'da gerçeğe dönüştürebileceğini düşünen Şaban, köydeki tarlasını satıp yola koyulur. İstanbul'a ayak bastığında yaptığı ilk iş ise amcasının oğlunu aramaktır. Bu sırada başına türlü belalar açmaktan geri kalmayan Şaban, saflığı sonucu bir adamdan Boğaz Köprüsü'nü satın aldığını düşünür. Dolandırıldığını anladıktan sonra adamın peşine düşer. Bu esnada zor durumda olan birine yardım eden Şaban, adamla çok iyi dost olur. Ancak ortada bir problem vardır. Yardımcı olduğu adam, Şaban'ı sadece içtiği zamanlarda hatırlamaktadır. Ayık olduğu zamanlarda ise Şaban'ın varlığından haberdar değildir. Bu şekilde kargaşa içinde geçen Şaban'ın hayatı parkta çiçek satan bir kıza vurulmasıyla bambaşka bir hal alır. Aşık olduğu görme engelli kıza yardım etmeye karar veren Şaban, kızın gözlerinin açılması için her şeyi yapmaya hazırdır. "En Büyük Şaban", 7 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Şark Bülbülü ‘Türk Sineması’
          21:45

          Şark Bülbülü ‘Türk Sineması’

          "ŞARK BÜLBÜLÜ" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Kemal Sunal, Ayşen Cansev, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Şark Bülbülü" Çarşamba akşamı Show TV'de! Şark Bülbülü, sevdiği kadınla evlenebilmek için gereken başlık parasını toplamak için İstanbul'a gelen Şaban'ın hikayesini konu ediyor. Şaban, beşik kertmesi olan Hatice ile evlenecekleri günün hayalini kuran genç bir adamdır. Ancak önünde büyük bir engel vardır. Yoksul bir adam olan Şaban'ın, evlenmeleri için gereken başlık parasını bulması gerekmektedir. Bu sırada Zülfo Ağa, Hatice'ye göz koymuştur ve zenginliği ile Hatice'nin babasının aklını çeler. Şaban'ı da köyden kovan Zülfo Ağa'nın önünde artık bir engel kalmamıştır. Köyden kovulunca çareyi İstanbul'a gitmekte bulan Şaban, gereken parayı biriktirmek için türlü işlerde çalışır. İstanbul'da yaşadığı tesadüfler sonucu kendisini sahnelerde bulan Şaban'ı artık herkes Şaban Ballıses olarak tanımaktadır. Artık zengin bir adam olan Şaban, geçmişin intikamını almak için kovulduğu köye gitmeye karar verir. "Şark Bülbülü", 7 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  En Büyük Şaban ‘Türk Sineması'
          23:45

          En Büyük Şaban ‘Türk Sineması'

        •  Şark Bülbülü ‘Türk Sineması’
          01:45

          Şark Bülbülü ‘Türk Sineması’

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          03:15

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’