Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Çocuktan Al Haberi
          07:15

          Çocuktan Al Haberi

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          GELİNİ VE TORUNLARINI BULMAK İSTEYEN ACILI BİR ANNE Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ahu Sungur'un üstlendiği ilgiyle izlenen programı Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde, bir annenin gelinini görmek ve ondan özür dilemek istemesine tanıklık edeceksiniz. Zehra Hanım, oğlunun ölümünden gelinini sorumlu tutmuş ancak yıllar sonra gelininin suçsuz olduğunu öğrenmiştir. Gelini Şule Hanım ise hapis yattıktan sonra ailesiyle yeni bir hayat kurmuştur. Zehra Hanım, aslında gelininin masum olduğunu ve yaşanan olayda oğlunun suçlu olduğunu öğrenince Şule Hanım'dan özür dilemek ve iki torununu görebilmek için Bir Şansım Olsa'ya başvuracak. Yaşanan olayları dinlerken çok şaşıracaksınız. Aslında ölen Mithat Bey'in ailesine şiddet uyguladığını, Şule Hanım'ın çocuklarını korumak isterken bir kaza sonucu suçlu duruma düştüğü ortaya çıkacak. Zehra Hanım'ın çabası yüreklere dokunurken, oğlunun ölmeden önce yaptığı kötülükleri hayretle dinleyeceksiniz. "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 11 Eylül Pazar saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          14:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’

        •  Show Tv Ana Haber
          18:25

          Show Tv Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı ‘Türk Sineması’
          20:00

          Hababam Sınıfı ‘Türk Sineması’

          "HABABAM SINIFI" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Tarık Akan, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1975 yapımı "Hababam Sınıfı" Pazar akşamı Show TV'de! Öğrencilik hayatları haylazlık ve tembellik üzerine kurulu olan bir sınıf dolusu matrak öğrencinin, Özel Çamlıca Lisesi'nde yaşadığı yer yer eğlenceli, yer yer de dokunaklı öyküleri anlatan film, Hababam Sınıfı serisinin ilk filmidir. Keskin zekâları sayesinde tüm öğretmenlerini avuçlarında oynatıp okul düzeni ve eğitim sistemini alaşağı eden bu birbirinden renkli karakterdeki öğrenciler hem okulun hem de sinemamızın en yaramaz sınıfı olma özelliğinde. Ancak bu hükümdarlık okula atanan yeni müdür muavininin gelişiyle sarsıldığında, Hababam Sınıfı daha önce hiç karşılaşmadığı türden bir disiplin anlayışına ve zekaya sahip olan Mahmut Hoca tarafından unutulmaz derslere tabi tutulur. Hababam Sınıfı serisinin ilk filmi olan bu yapıt Rıfat Ilgaz'ın ölümsüz eseri Hababam Sınıfı romanından uyarlanmıştı. "Hababam Sınıfı", 11 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Bizim Aile ‘Türk Sineması’
          21:45

          Bizim Aile ‘Türk Sineması’

          "BİZİM AİLE" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Ergin Orbey'in yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Tarık Akan, Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Bizim Aile" Pazar akşamı Show TV'de! Yaşar Usta, üç çocuğu ile dul kalmış bir adamdır; eşinin vefatından sonraysa kimseyle evlenmemiş, çocuklarına hem annelik hem babalık yapmıştır. Yaşar Usta ile aynı mahallede yaşayan komşusu Melek Hanım da 3 çocuğu ile zamanında dul kalmış, çocuklarını yetiştirmenin tüm zorluklarına katlanmıştır. Mahalledeki komşu ise Melek ile Yaşar Usta'nın tam birbirlerine göre olduğunu düşünürler. Ne yapar eder çöpçatanlık yaparak bu iki yalnız insanı evlendirirler. Ama birbirleriye yaşamak zorunda kalan 6 kardeş o kadar da hızlı uyum sağlayamayacaktır... "Bizim Aile", 11 Eylül Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Ağir Romantik ‘Türk Sineması’
          23:45

          Ağir Romantik ‘Türk Sineması’

          "AĞIR ROMANTİK" PAZAR GECESİ SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Deniz Denizciler'in yaptığı,Onur Tuna, Tuvana Türkay, Sermiyan Midyat, Altan Erkekli, Durul Bazan gibi usta oyuncuların yer aldığı 2020 yapımı "Ağır Romantik" Pazar gecesi Show TV'de! Aslı üniversiteden henüz mezun olmuş, naif, duygusal ve entelektüel bir kızdır, babası Nejat bey üniversitede arkeoloji profesörü olarak hocalık yaparken, annesi Nermin ise doktorluk yapmaktadır. Tek kız olarak el bebek gül bebek büyütülen, bir dediği iki olmayan Aslı, ilişki konusunda yıllardır hayalindeki beyaz atlı prensi bekler fakat ona kavuşamaz. Onun için sevgilisi olacak erkek ince ruhlu, romantik, kibar, duygusal ve tam bir centilmen olmalıdır. Bu rol model aslında babasıdır, babası Nejat bey tam bir romantik adam örneğidir. Sürekli eve çiçekle gelen, mutfağa girip yemek yapan, yıllar geçse de karısına hep aşk dolu gözlerle bakan mükemmel bir eştir. Aslı da babası gibi bir adam hayali ile yıllarca kimse ile birlikte olmaz. Hep hayallerindeki adamı bekler... Ve yıllar sonra bir gün ansızın Kerem çıkar gelir... Tesadüfen romantik bir anda tanışırlar. İşte o beyaz atlı prens artık gelmiştir. Tarzıyla, tavrıyla tam bir beyefendi, tam bir centilmen, tam bir aşk adamıdır. İnce zevkleri olan, bu romantik adam yalnızca filmlerde görebileceğimiz aşk sahneleri ile Aslı'yı kendine aşık eder... Çok ciddi, seviyeli, aşk dolu bir ilişkiyle devam ederken, evlilik kararı alırlar... Kerem anne ve babası ile gidip Aslı'yı ister. Her şey masal gibidir... Fakat madalyonun diğer yüzü farklıdır... Kerem ünlü bir kabadayının oğlu ve yer altı dünyasında söz sahibi, astığım astık, kestiğim kestik bir adamdır. Bu çift karakterli romantik adam, Aslı'nın yanındayken tam bir centilmen, gerçek anlamda evlenilecek bir adam portresi çizer, fakat Aslı'nın yanından ayrıldığı anda tam bir suç makinesi olmaktadır. Haraç kesen ve peynir ekmek gibi adam vuran, İstanbul'da olup biten bütün gayrimeşru işlerde parmağı olan, herkes tarafından korku duyulan, saygı gösterilen ve sayılan Kerem, Aslı'nın bu durumu anlamaması için büyük çaba sarf eder ama acı ve bir o kadar eğlenceli son kaçınılmazolacaktır. "Ağır Romantik", 11 Eylül Pazar gecesi saat 23.45'te Show TV'de!

        •  Ağir Romantik ‘Türk Sineması’
          01:45

          Ağir Romantik ‘Türk Sineması’

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          03:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’