Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’
          06:00

          Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’

        •  Ebru & Murat Bu Sabah
          08:00

          Ebru & Murat Bu Sabah

        •  Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’
          10:00

          Kuzey Yıldızı “İlk Aşk” ‘Yerli Dizi’

        •  Aslı Hünel İle Gelin Evi
          12:15

          Aslı Hünel İle Gelin Evi

          GELİNLER ELEŞTİRİLERİYLE RAKİPLERİNİ ZORLUYOR Show TV'nin fenomen yarışma programı 'Aslı Hünel ile Gelin Evi'nde kıyasıya rekabet devam ediyor. Gelinler eleştirileriyle rakiplerine zor anlar yaşatırken, eğlence de eksik olmuyor. Aslı Hünel ile Gelin Evi'nin yeni bölümünde; 41 yaşında, 20 yıllık evli Özlem Turan'ın evine konuk olunacak. Özlem Gelin'in çeyizleri serilecek, düğün fotoğraflarına bakılacak, tüm detaylarıyla evi değerlendirilecek. Rumeli Kemal ve Orhan'ın sürpriziyle gelinler yerlerinde duramayacak, eğlence dolu anlar yaşanacak. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın'ı kazanmak için kıyasıya yarışacaklar. "Aslı Hünel İle Gelin Evi" 14 Eylül Çarşamba günü saat 12.15'te yeni bölümüyle Show TV'de!

        •  Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme
          15:00

          Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme

        •  Show Tv Ana Haber
          18:45

          Show Tv Ana Haber

        •  Korkusuz Korkak ‘Türk Sineması’
          20:00

          Korkusuz Korkak ‘Türk Sineması’

          "KORKUSUZ KORKAK" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ayşin Atav gibi usta oyuncuların yer aldığı 1979 yapımı "Korkusuz Korkak" Çarşamba akşamı Show TV'de! Bir şirkette memur olarak çalışan Mülayim'in sıradan bir hayatı vardır. Ancak onun bu sıradan hayatı, bir gün hastaneye tahlil yaptırmak için gitmesiyle bambaşka bir hal alır. Kendisini gayet sağlıklı hisseden Mülayim, doktorun kendisine altı aylık ömrünün kaldığını söylemesiyle büyük bir yıkıma uğrar. Hiçbir tedavi imkânının olmadığını öğrenen Mülayim, o andan itibaren kalan günlerini korkusuz bir şekilde yaşamaya başlar. Hayatta artık yapacak hiçbir şeyi kalmayan Mülayim, öleceği günü beklemekten sıkılınca çareyi kendisini öldürmek için bir kiralık katil tutmakta bulur. Ne şekilde ölmek istediğini kiralık katile anlatarak onunla anlaşan Mülayim, bu sırada hayatının ikinci şoku ile karşı karşıya kalır. Tahlil sonuçlarında bir yanlışlık olduğunu ve son derece sağlıklı olduğunu öğrenen Mülayim, bu sefer canını kiralık katilden korumak zorunda kalır. "Korkusuz Korkak", 14 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Yedi Bela Hüsnü ‘Türk Sineması’
          21:45

          Yedi Bela Hüsnü ‘Türk Sineması’

          "YEDİ BELA HÜSNÜ" ÇARŞAMBA AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Oya Aydoğan, Şevket Altuğ, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1982 yapımı "Yedi Bela Hüsnü" Çarşamba akşamı Show TV'de! Yedi Bela Hüsnü, sevdiği kızın kalbini kazanmak için kabadayı olmaya çalışan genç bir adamın hikâyesini konu ediyor. Genç bir adam olan Hüsnü, kalbini mahallenin güzel kızı Hüsniye'ye kaptırır. Ama ne yazık ki hisleri karşılıklı değildir. Genç kızın kalbini kazanmaya çalışan Hüsnü, arkadaşı Cemal'den kendisine yardım etmesini ister. Hüsnü, Cemal'in verdiği taktikleri harfiyen yerine getirse de sonuçta değişen bir şey olmaz. Bu sırada Hüsniye'nin yaşadığı mahallenin tapuları, türlü oyunlarla Malik adındaki bir adama geçmiştir. Malik, mahallede yaşayanlardan kısa sürede evlerini boşaltmalarını isteyince insanlar ne yapacaklarını şaşırır. Herkes yaşananlara karşı çıkabilecek bir babayiğidin çıkmasını beklemektedir. Hüsnü de arkadaşlarının gazıyla hem mahalleliyi yaşadığı sorundan kurtarmak hem de Hüsniye'nin bu sayede kalbini kazanmak için kabadayı olmaya çalışır. Ancak bu durum onun peşine kiralık katilin düşmesine neden olacaktır. "Yedi Bela Hüsnü", 14 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.45'te Show TV'de!

        •  Korkusuz Korkak ‘Türk Sineması’
          23:30

          Korkusuz Korkak ‘Türk Sineması’

        •  Yedi Bela Hüsnü ‘Türk Sineması’
          01:15

          Yedi Bela Hüsnü ‘Türk Sineması’

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          02:45

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’