Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin
          07:00

          Yeni Gelin

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          BİR AİLENİN YENİDEN BİRLEŞTİĞİ DUYGU DOLU HİKAYE Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ahu Sungur'un üstlendiği ilgiyle izlenen programı Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde; eşinden psikolojik şiddet gören bir kadının kardeşlerine kavuşmasına şahit olacaksınız. Bir Şansım Olsa'nın bu bölümünde Kevser ve Olcay kardeşler programa anneleri için başvuruyorlar. Anneleri Havva Hanım'ın güvenliği için hiç görmedikleri teyzeleri Emine Hanım ve dayıları Zafer Bey'e ulaşmaya çalışıyorlar. Olcay Bey, evlendikten sonra annesinin ve kız kardeşinin güvenliğinden endişe ettiği için babasıyla aynı evde kalmalarını istemiyor. Bu sebeple Havva Hanım'ın 34 yıldır görmediği kardeşlerine ulaşmak istiyor. Kevser ve Olcay kardeşlerin, teyze ve dayısıyla kavuşmaları Bir Şansım Olsa'da yaşanacak, bir ailenin yeniden bir araya geldiği anlar yüreklerinize dokunacak. "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 25 Eylül Pazar saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Baba ‘Yerli Dizi’
          14:30

          Baba ‘Yerli Dizi’

        •  Show Tv Ana Haber
          18:25

          Show Tv Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Uyanıyor ‘Türk Sineması’
          20:00

          Hababam Sınıfı Uyanıyor ‘Türk Sineması’

          "HABABAM SINIFI UYANIYOR" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Şener Şen, Münir Özkul, Adile Naşit, Halit Akçatepe, Şevket Altuğ, Ahmet Sezerel gibi usta oyuncuların yer aldığı 1976 yapımı "Hababam Sınıfı Uyanıyor" Pazar akşamı Show TV'de. Haylazlığına tam gaz devam eden Hababam Sınıfı, çok sevilen serinin bu filminde de pek farklı davranmıyor. Sınıflarına gelen yeni öğrenci Ahmet, Mahmut Hoca'nın eski bir arkadaşının oğludur. Babasının ölümünden sonra kimsesiz kalan bu genç, eğitim-öğretim hayatında her daim başarılı ve örnek bir öğrenci olmuştur. Şimdi Mahmut Hoca'nın destekleriyle öğrenimini sürdürecek olan Ahmet, liseyi bitirmek için Özel Çamlıca Lisesi'nde okumaya başlayacaktır. Ancak Hababam Sınıfı'na gönderilen Ahmet, sınıftakilerle arkadaş olabilmek için onlar gibi olmaya çalışsa da zamanla bu haylaz sınıfın alaycı ve baskıcı tavırları yüzünden büyük sıkıntı yaşayacaktır. "Hababam Sınıfı Uyanıyor", 25 Eylül Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de.

        •  Sakar Şakir ‘Türk Sineması'
          22:15

          Sakar Şakir ‘Türk Sineması'

          "SAKAR ŞAKİR" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Natuk Baytan'ın yaptığı, Kemal Sunal, Ali Şen, Adile Naşit gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Sakar Şakir" Pazar akşamı Show TV'de! Şakir sakarlığı ile çevresinde nam salmış bir adamdır. Kayseri'de yaşayan Şakir'in hayatı, İstanbul'dan aldığı bir telgrafla bambaşka bir hal alır. Şakir'in İstanbul'da yaşayan amcası ölüm döşeğindedir ve ölmeden önce mirasını bırakacağı yeğenini görmek ister. Amcasının son anlarında yanında olmak isteyen Şakir, soluğu İstanbul'da alır. Ancak o henüz yoldayken amcası hayatını kaybeder. Mirasın büyük kısmının Şakir'e kaldığını öğrenen akrabaları ise mirası onunla paylaşmak istememektedir. Tüm mirası ele geçirmek isteyen Şakir'in akrabaları, onu ortadan kaldırmanın yolunu arar. Mirasın elinden alınması için kendisini türlü oyunların içinde bulan Şakir, sakarlığı sayesinde hepsinden kurtulmayı başarır. "Sakar Şakir", 25 Eylül Pazar akşamı saat 22.15'te Show TV'de!

        •  Sakar Şakir ‘Türk Sineması’
          23:45

          Sakar Şakir ‘Türk Sineması’

        •  Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’
          01:30

          Gelsin Hayat Bildiği Gibi ‘Yerli Dizi’

        •  Bir Şansım Olsa
          04:00

          Bir Şansım Olsa