Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        TV REHBERİ

        SHOW / TV REHBERİ

        •  Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’
          07:00

          Yeni Gelin ‘Yerli Dizi’

        •  Pazar Sürprizi
          10:00

          Pazar Sürprizi

        •  Bir Şansım Olsa
          13:00

          Bir Şansım Olsa

          TÜM HAYATI YALAN ÜZERİNE KURULMUŞ BİR ADAMIN HİKAYESİ Show TV'nin sunuculuğunu ünlü oyuncu Ahu Sungur'un üstlendiği ilgiyle izlenen programı 'Bir Şansım Olsa' her hafta sonu izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Bir Şansım Olsa'nın yeni bölümünde sarsıcı bir hayat hikayesine tanıklık edeceksiniz. Babasının aslında amcası olduğunu ve bir kardeşi olduğunu öğrenen Selçuk Bey'in yaşadıklarını izleyeceksiniz. Selçuk Bey, Bir Şansım Olsa'da kardeşini bulmak isteyecek. 40 gün önce vefat eden babasının aslında amcası olduğunu öğrenen, bunun üzerine bir kardeşi olduğunu duyan Selçuk Bey, hayat hikayesini ve hissettiği üzüntüyü programda anlatacak. Selçuk Bey'in annesinin hayatta olduğu öğrenilecek, aradığı kardeşi Nalan Hanım ise Bir Şansım Olsa masasına gelecek. Selçuk Bey'in aslında öz annesinin doktoru olduğunu öğrenince çok şaşıracak ve bu hikayeye şahit olurken derinden etkileneceksiniz. "Bir Şansım Olsa" yeni bölümüyle 9 Ekim Pazar saat 13.00'te Show TV'de!

        •  Baba ‘Yerli Dizi’
          14:30

          Baba ‘Yerli Dizi’

        •  Show Tv Ana Haber
          18:25

          Show Tv Ana Haber

        •  Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ‘Türk Sinema sı’
          20:00

          Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor ‘Türk Sinema sı’

          "HABABAM SINIFI DOKUZ DOĞURUYOR" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE! Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen, Perran Kutman, İlyas Salman gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor" Pazar akşamı Show TV'de! Haylaz öğrencilerle dolu Hababam Sınıfı'na doğulu bir aşiret reisinin oğlu gelir. Yeni öğrenci Bilo, ilk geldiği andan itibaren sınıfın ağası gibi davranır ve işler karışır. Okula yeni gelen sadece Bilo değildir, tam bir erkek düşmanı Hürrem Hoca da yenidir okulda. Sınıfta ise herkes tarafından Ayşe ile Ömer'in aşkı konuşulmaktadır. Ve olan olur, Ayşe hamile kalır. Ayşe'nin hamileliğini saklamak hiç de kolay olmayacaktır. "Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor" 9 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de Show TV'de!

        •  Şaban Oğlu Şaban ‘Türk Sineması'
          21:45

          Şaban Oğlu Şaban ‘Türk Sineması'

          "ŞABAN OĞLU ŞABAN" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in yaptığı, Kemal Sunal, Halit Akçatepe, Adile Naşit, Şener Şen, Ayşen Gruda gibi usta oyuncuların yer aldığı 1977 yapımı "Şaban Oğlu Şaban" Pazar akşamı Show TV'de. Şaban Oğlu Şaban, aynı yerde askerlik yapan iki arkadaş Şaban ve Ramazan'ın askerlik esnasında ve sonrasında başlarına gelen rastlantısal olaylara karşı verdikleri tatlı mücadeleye odaklanır. Şaban'ın sakarlıkları yüzünden komutan Hüsamettin defalarca yaralanmış, iyice çileden çıkmıştır. Askerlik bittiğinde, bir gazinoda çalgıcı olarak işe giren ikili, tesadüf eseri bir suçlunun yakalanmasını sağladıklarında Nazır Paşa tarafından gizli polis olarak atanırlar. Nazır Paşa ve ailesini ziyaret ettikleri bir gece, Paşa'nın damadının eski komutanları Hüsamettin çıkmasıyla zor anlar yaşarlar. Fakat sadece bu da değildir! Aynı gece evden çalınan elmas, ortalığı iyiden iyiye karıştırır. Tatlı sakar ikili elması bulabilecek midir? "Şaban Oğlu Şaban", 9 Ekim Pazar akşamı saat 21.45'te Show TV'de.

        •  Köşeyi Dönen Adam ‘Türk Sineması’
          23:45

          Köşeyi Dönen Adam ‘Türk Sineması’

          "KÖŞEYİ DÖNEN ADAM" PAZAR AKŞAMI SHOW TV'DE Yönetmenliğini Atıf Yılmaz'ın yaptığı, Kemal Sunal, Meral Orhonsay, Ali Şen gibi usta oyuncuların yer aldığı 1978 yapımı "Köşeyi Dönen Adam" Pazar akşamı Show TV'de! Fakir ve yalnız bir adam olan Adem hayatını odacılık yaparak idame ettirmektedir. Hayattaki tek emeli aşık olduğu kadın Şükran'la evlenmek olan Adem bir gün yurt dışından gelen bir havadisle talihinin döndüğünü hisseder. Adem'in yurt dışında yaşayan amcası hayata veda etmiştir ve yeğeni Adem'e miras bırakmıştır. Haberi alan çevre ahalisi daha önce dikkate bile almadığı Adem'i bağrına basar. Hepsi türlü sahte hareketle Adem'in gönlünü kazanmaya çalışırken daha önce bu evliliğe yanaşmayan Şükran'ın babası bile bu evliliğe razı gelmiştir. Ancak Amerika'dan gelen miras herkesi büyük bir şoka uğratacak cinstendir. "Köşeyi Dönen Adam", 9 Ekim Pazar akşamı saat 23.45'te Show TV'de!

        •  Baba ‘Yerli Dizi’
          01:30

          Baba ‘Yerli Dizi’

        •  Köşeyi Dönen Adam ‘Türk Sineması’
          03:45

          Köşeyi Dönen Adam ‘Türk Sineması’