Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video 80 yaşındaki kadını dolandırdılar! 1,5 milyon TL ve 2 kilo altınla kaçtılar

        İstanbul'da telefon dolandırıcıları tek başına yaşayan 80 yaşındaki kadını hedef aldı. Kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılar kadının 1.5 milyon lirasını ve 2 kilo altınını alıp ortadan kayboldu. Beycan Dilican başına gelenleri Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'na anlattı. 

        Dolandırıcıların son kurbanı İstanbul'da yalnız yaşayan 80 yaşındaki Beycan Dilican oldu. Dilican'ı arayan dolandırıcılar kendilerini polis olarak tanıttı. "Bankadaki paranız terör örgütü tarafından ele geçirildi, parayı çek bize ver. Parmak izi çalışması yapacağız" dediler. Yaşlı kadın korkup inandı. Bankadan parasını çekti. Eve gelen dolandırıcılar parayla da yetinmedi. 

        18 yıl önce eşini kaybeden çocukları da yurtdışında yaşayan kadın, kendilerini polis olarak tanıtan dolandırıcılara 1.5 milyon lirasını ve yaklaşık 2 kilo ağırlığındaki altınlarını verdi. 

        Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan kadın polise gidip şikayetçi oldu. Polis kadına dolandırıcılıktan sabıkası olanların fotoğraflarını gösterip teşhis ettirmeye çalıştı. Polis şimdi yaşlı kadının evinin çevresindeki kamera kayıtlarını inceliyor. 

        ÖZEL HABER: MUSTAFA ŞEKEROĞLU

         

        BAKMADAN GEÇME