Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Avcılar'da pazar yerine bırakılan otomobilin üzerine lahana tezgahı açıldı

        AVCILAR'da semt pazarının kurulduğu sokağa park edilen otomobilin sahibine ulaşamayan pazarcı esnafı, bez serdiği otomobili tezgah olarak kullandı. Otomobilin üzerindeki lahanaları gören sürücü şaşkınlık yaşarken, esnafla birlikte lahanaları otomobilin üzerinden indirdi.

        Olay, dün Merkez Mahallesi, Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde meydana geldi. Her hafta çarşamba günleri tezgah açan esnaf, sabah saatlerinde pazar kurulan caddeye geldiğinde, 34 DNG 029 plakalı otomobil ile 05 MA 0026 plakalı hafif ticari aracın park edildiğini gördü. Esnaflar, araçların pazar alanından kaldırılması için Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden yardım istedi. Yapılan tüm aramalara rağmen araçların sahiplerine ulaşılamadı. Bir süre bekleyen esnaflar, araçların etrafında tezgahlarını açtı. Bir süre sonra hafif ticari aracın sahibine ulaşıldı. Araç sahibi tarafından pazar yerinden çıkarıldı. Ancak araçların etrafına açılan tezgahlar yolu kapattığı için çaresiz kalan esnaf, yolun açılabilmesi için bez serdikleri 34 DNG 029 plakalı otomobili lahana tezgahına çevirdi.

        OTOMOBİLİN SAHİBİ LAHANALARIN KALDIRILMASINA YARDIM ETTİ

        Bir süre sonra kiralık olduğu öğrenilen otomobilin sürücüsü İbrahim Onur pazar yerine geldi. Gördüğü manzara karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Onur, Geç geldim biraz, unuttum dedi. Pazar esnafı yardım ederek lahanaları aracın üstünden kaldıran Onur, otomobili pazar yerinden çıkardı.

        BAKMADAN GEÇME