Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İstanbul’da yaşanan cinayet anı kamerada!

         Levent’te garson olarak çalışan şahsın iş yerinde tartıştığı 3 Suriyeliyi vurduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Sigortasız çalıştırılan şahısların restoranda masa örtüsü serme yüzünden tartıştığı ortaya çıktı. 

        Beşiktaş Levent Çarşı’daki bir restoranda geçtiğimiz Cumartesi saat 00.50 sıralarında meydana gelen olayda, restoranda çalışan M.C.G.(25), iş arkadaşları Suriye uyruklu Z.H.(25), V.A. ve M.H. ile restoranda masa örtüsü serme yüzünden tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine mesai bitimi M.C.G., dışarıda gördüğü Z.H. tabanca ile vurdu. Şahıs olay yerinde hayatını kaybetti. Olayın hemen ardından şahıs 200 metre ileride iş yerinde tartıştığı V.A. ve M.H.’yi de gördü. Onlara da tabanca ile ateş eden saldırgan şahıs, V.A.’yı ağır, M.H. ise hayati tehlikesi oluşmayacak şekilde yaralandı. Cinayet anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

        Dehşet anları kamerada

        Görüntülerde, silahlı şahıs iş arkadaşlarıyla kavga ettikten sonra belinden silahını çıkartıyor. Şahıs ardından defalarca ateş ederek arkadaşlarını vuruyor. Gençler yere düşerek yaralanıyor. Diğer genç ise yaralı halde koşarak kaçıyor. Saldırgan şahıs da kaçıyor.

        Beşiktaş polisi yarım saat sonra yakalamıştı

        Olayın ardından şahıs taksiye binerek kaçmaya başladı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamera ve KGYS görüntülerini incelemeye aldı. Yapılan incelemede saldırganın bindiği taksinin plakasını tespit eden Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şahsı yaklaşık yarım saat sonra Büyükdere Caddesi üzerinde taksinin içerisinde tabancasıyla birlikte kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahsın büroda ifadesi alınarak sorgulandı. Emniyette işlemleri tamamlanan M.C.G. Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayında çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        (DCC-ÖFA

         

        BAKMADAN GEÇME