Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Karaköy'deki otopark kapatıldı, habersiz olanlar park yeri aradı

        (DHA)- KARAKÖY'de bulunan 46 yıllık katlı otopark gece kapatıldı. Otoparkın kapandığından haberi olmayan sürücüler, kapıdan geri döndü. Sabah saatlerinde park sorununun ortaya çıktığı Karaköy'de esnaf da, kendileri için verilen tarihin 1 Ekim'e kadar uzatıldığını söyledi.

        İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nin 'Kent Meydanı ve Zemin Altı Otoparkı' plan değişikliği kararı nedeniyle, Karaköy'deki 7 katlı otopark bu gece işletmeye kapatıldı. Yıkılıp yerine meydan ve zemin altı otoparkın yapılması planlanan bölgede trafik çilesi de baş gösterdi. Otoparkın kapandığından haberi olmayanlar kapıdan geri dönerken, park yeri bulamayanlar da evlerine gitmeyi tercih etti. Otopark içerisinde park halinde araçların kaldığı ve çıkışı için izin verildiği görüldü.

        “NEREYE PARK EDECEĞİM BİLMİYORUM"

        Karaköy'e gelen Cihan Gürsel, “Daha öncesinde kapanacağından haberim yoktu. Hemen tatlı alıp gideceğim. Arabayı hemen şuraya park edeceğim. Bunu düzeltmek lazım" dedi.

        Öznur Deniz de, “Otoparka geldim ama kapalıymış, haberim yoktu. Şu anda nereye park edeceğim bilmiyorum. Kapalıçarşı'ya gideceğim, orası da yoğun ve otopark bulmak daha zor" ifadelerini kullandı.

        Adem Yılmaz, “Otopark için geldim, kapalı mı? Haberim yoktu. Aracı nereye park edeceğiz, bunun cezasını kim ödeyecek?" diye konuştu. Yasin Bakoğlu ise, “Ben otoparka gelecektim. Haberim yoktu. Buralara park edemeyeceğim herhalde" dedi.

        BAKMADAN GEÇME