Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video İstanbul'da kar yağışı kaç gün sürecek?

        Hava durumu son dakika raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Dün İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok kesiminde etkili olan kar yağışı akşam saatleriyle birlikte yurdun batı kesimlerinde etkisini yitirmişti. Bugün ise İstanbul'da kar yağışı yeniden etkisini göstermeye başladı.

        Son dakika bilgisine göre, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı paylaşım ile İstanbul'da beklenen kar yağışına dikkat çekti ve tedbirli olunmasını istedi. Öte yandan gün içerisinde Mersin ve Antalya'da da şiddetli sağanak yağış geçişlerinin yaşanması beklenirken, Meteoroloji'den sel ve su baskınlarına karşı uyarı yapıldı. Merak edip araştıranlar için Ankara, İzmir ve İstanbul hava durumu raporunu ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 16 Ocak hava tahmin raporu ile ilgili detayları haberimizde derledik. İşte, detaylar...

         

         

        Hava durumu son dakika raporu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlandı. Dün İstanbul başta olmak üzere yurdun birçok kesiminde etkili olan kar yağışı akşam saatleriyle birlikte yurdun batı kesimlerinde etkisini yitirmişti. Son dakika hava durumu İstanbul raporuna göre merak edilen soru cevabını buldu. Hemen belirtelim ki kar yağışı bugün öğle saatleriyle birlikte İstanbull'da yeniden etkisini göstermeye başladı.

         

        İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Twitter'dan yaptığı paylaşım ile İstanbul'da beklenen kar yağışına dikkat çekti ve tedbirli olunmasını istedi. Yerlikaya, "Meteoroloji 1. Bölge Müdürümüzün verdiği son bilgilere göre; İstanbul'da bu gece ve yarın yoğun kar yağışı tahmin ediliyor. İnşallah özlediğimiz bereketli kar yağışına kavuşuruz. Tedbiri de elden bırakmayalım." dedi.

         

         

         

        BAKMADAN GEÇME