Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Gece Raporu - 24 Haziran 2020 (Belediye salgında yardım yapamaz mı?)

        Günden kalanlar, yarına yansıyanlar... Sıcak gelişmeler, dikkat çekenler, yorumlar, analizler... Erdoğan Aktaş ile Gece Raporu Habertürk'te...

         

        Tartışılan çok önemli gündem maddeleri var. Baro düzenlemesi ile ilgili olarak iktidar, muhalefeti ziyaret etti. CHP, İYİ Parti ve HDP çoklu baro düzenlemesine karşı… Bir başka konu, belediyelerin koronavirüs salgını sürecinde yardım toplama girişimi... Hatırlayacaksınız, belediyelerin yardım toplaması İçişleri Bakanlığı genelgesi ile yasaklanmıştı. Belediyeler de konuyu yargıya taşıdı. Danıştay, belediyelerin yardım toplamasının yasaklanabileceği kararına vardı. Canan Kaftancıoğlu hakkında verilen karar da yine tartışılan konular arasında. Ayrıca Yassı da kararları da, artık yok hükmünde.

         

        Gece Raporu’nda Erdoğan Aktaş, konukları Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, Hukukçu Dr. Rezan Epözdemir, İYİ Parti Sözcüsü-İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, Siyaset Bilimci Prof. Dr. Mehmet Şahin, Galatasaray Üniversitesi Hukuk Fakültesi Ceza Hukuku Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ümit Kocasakal İle Türkiye’nin siyaset gündemini konuştu.

         

        BAKMADAN GEÇME