Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Erken seçim söyleminin nedeni ne? | Açık ve Net - 29 Mart 2021

        Kübra Par'la Açık ve Net'te CHP'nin erken seçim çağrısından, Bakanlar Kurulu'nda revizyon beklentilerine, ABD ile yaşanan S-400 krizinden Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir'in Habertürk'e özel açıklamalarına kadar siyasetin sıcak gündem maddeleri masaya yatırılıyor

        Açık ve Net'te Gürsel Tekin: "Ekonomide tıkanmışlık var. 12 milyon kişi işsiz. 26 milyondan fazla icra dosyası mevcut. Bunlar bile tek başına erken seçim istememiz için yeterli sebepler"

        Açık ve Net'te Resul Tosun: "Muhalefet yeni sistemi hala kavrayamadı. Erken seçim ihtimali yok. AK Parti sessiz devrim yapıyor. İhracatta rekorlar kırıyoruz. Geçen yıl pandemiye rağmen büyüdük. Gayet iyi yönetiliyoruz"

        Açık ve Net'te Şenol Sunat: "Ülke yönetilemiyor. Toplumun yarısından çoğu açlık sınırının bile altında. Pandemi süreci de iyi yönetilemedi. İnsanlar hayatından memnun değil. Dolar rekor kırıyor. Erken seçim olması zaruridir"

        Açık ve Net'te Hadi Özışık: "Cumhur İttifakı kesinlikle 2023'te olacak diyor. Erken seçim isteyen muhalefet çare de sunmuyor. Bir ankete göre halkın yüzde 75'i erken seçim istemiyor. Cumhur İttifakı'nın oyu yüzde 51 çıkıyor"

        Kübra Par soruyor, CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Sunat, AK Parti 22. Dönem Milletvekili Resul Tosun ve Gazeteci Hadi Özışık yanıtlıyor

        BAKMADAN GEÇME