Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Para Gündem - 6 Ekim 2020 (Karabağ'da 10. günde son durum, Rusya'nın tavrı, Türkiye'nin SİHA'ları)

        Para Gündem'de Ebru Baki, Habertürk TV Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir ile başkent gündemini konuştu ve konukları Habertürk Yazarı Nagehan Alçı, Gazeteci Deniz Zeyrek ile gündemin öne çıkan başlıklarını değerlendirdi.

        - Karabağ çatışmasında 10.gün... Rusya'yı sahaya çekmeye çalışan Ermenistan'a karşı Rusya ve İran'ın tavrı ne oldu, Ermenistan'ı yalnız mı bıraktılar, sahada ve masada neler oluyor, savaş bitecek mi, ateşkes olacak mı? Aliyev'in Barış Masası üzerine yaptığı Türkiye açıklaması nedir? Türkiye'nin SİHA'ları Karabağ'da gidişatı nasıl etkiledi? Çavuşoğlu'nun Azerbaycan ziyareti, Ermenistan Başbakanı Paşinyan'ın çağrılarını cevapsı bırakan Rus Devlet Başkanı Putin'in verdiği mesaj nedir? Paşinyan'ın liderlere yaptığı aramalar neden cevapsız kalıyor, ABD, Rusya ve Fransa'nın yaptığı acil ateşkes çağrıları neyi ifade ediyor? Batının yaptığı ateşkes çağrıları gerçekçi mi?

        - Stolgenberg'in Akdeniz trafiği... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve bakanlarla ne görüştü? Doğu Akdeniz, Karabağ ve S-400 konularında son durum nedir?

        - Yüz yüze eğitim genişliyor... 2, 3, 4, 8 ve 12.sınıflar Pazartesi günü okula gidiyor. Öğrenciler okula dönüyor ama eksikler giderilebildi mi?

        - Suudi Arabistan'da Türkiye boykotu... Türk mallarına boykot çağrısına karşı ne yapılacak?

        - Skandal paylaşım cezasız kalmadı... GATA Başhekim Yardımcısı Ali Edizer görevden alındı.

        - Eylül ayı enflasyon bilançosu... Muhalefetin enflasyon eleştirileri neler, Eylül ayının zam şampiyonları neler oldu, Merkez Baknası faiz artırmaya devam eder mi?

        - Dünyada Korona alarmı... Pandemi sinemaları da vurdu. - Piyasaların gözü Trump'ta... ABD Başkanı Donald Trump askeri hastanesden taburcu olarak Beyaz Saray'a döndü. Seçimde son durum nedir?

        - Formula 1 DHL Türkiye Grand Prix'si seyircisiz olarak yapılacak...

        - Piyasalarda son durum nedir?

        - Siyasette neler tartışılıyor? Yenilenen Galata izlenimleri, ziyarete açılan Fatih portresi...

        BAKMADAN GEÇME