Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Sağlık Gece Raporu - 25 Mart 2020 (Koronavirüs kabusu ne zaman biter; iyileşenlerden aşı mümkün mü?)

        Günden kalanlar, yarına yansıyanlar... Sıcak gelişmeler, dikkat çekenler, yorumlar, analizler... Erdoğan Aktaş ile Gece Raporu Habertürk'te...

        Koronavirüsten nasıl kurtulacağız? Eldiven kullanmak koronavirüsten korur mu? İyileşenlerden aşı mümkün mü? Vaka artış hızı ne anlatıyor? Korona kabusu ne zaman biter? Klimik Derneği Başkanı/Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Alpay Azap anlattı.Koronavirüs ile sosyal mücadele nasıl olur? “Hayat eve sığar” ve 

        “Evinde kal Türkiye” kampanyalarının amacı ne? Oyuncu Mert Fırat koronavirüs ile mücadelenin sosyal boyutunu anlattı.

        Koronavgirüs yeni doğan bebekleri etkiliyor mu? Anneler ve hamileler ne yapmalı? Koronavirüs anneden bebeğe geçer mi? Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Banu Çiftçi anlattı.

        Korona kabusu ne zaman biter? Korona tedavisinde son durum ne? Alternatif çözüm mümkün olur mu? Koronavirüs nasıl yenilecek? Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi İç Hastalıkları Bölümü’nden Dr. Furkan Burak anlattı.

        Koronavirüs saraya da girdi! İngiltere’de Prens Charles da virüse yakalandı. Ciner Medya Grubu Londra Temsilcisi Cüneyt Başaran, İngiltere’deki son durumu ve koronavirüsün ekonomiye etkilerini anlattı.

        Koronavirüsün yeni merkez üssü ABD! Habertürk Yazarı Oray Eğin ABD’deki koronavirüs mücadelesini anlattı.

        BAKMADAN GEÇME