Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video Spor Fatih Terim'in transfer raporu hazır! 6 oyuncu yolcu...

        Şampiyon Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim'in raporu hazır.. Kongreden çıkacak sonucu bekleyen Terim, 4 farklı mevkiye transfer ve Nagatomo'nun bonservisinin alınmasını isteyecek.

        Şampiyon Galatasaray'da gelecek sezonun transfer planlaması yapıldı. Teknik Direktör Fatih Terim yardımcılarıyla birlikte raporunu hazırladı. Tecrübeli çalıştırıcı cumartesi günü yapılacak seçimi bekliyor. Terim önümüzdeki hafta, seçilecek yönetimle masaya oturacak.

        4 FARKLI MEVKİYE TRANSFER

        Fatih Terim gelecek sezon için ilk etapta 1 forvet, 1 stoper, 1 orta saha, 1 hücuma dönük kanat oyuncusu ve Nagatomo'nun bonservisinin alınmasını istiyor. Geçen sezonu Sevilla'da kiralık olarak geçiren Lionel Carole takıma dönecek. Fransız sol bekin Nagatomo'ya alternatif olması düşünülüyor. Sözleşmeleri bitecek olan Hakan Balta, Yasin Öztekin, Koray Günter, Iasmin Latovlevici, Eray İşcan ve Cedric Carrasso'ya teşekkür edilerek yollar ayrılacak.

        TERİM, SİNAN GÜMÜŞ VE RYAN DONK'UN KALMASINI İSTİYOR

        Fatih Terim, mukaveleleri biten diğer oyuncular Sinan Gümüş ve Ryan Donk'un takımda tutulmasını istiyor. Terim ayrıca Denayer'in de kalmasından yana görüş belirtecek.

         

        BAKMADAN GEÇME