Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Burası Haftasonu - 15 Mayıs 2022 (Bu sene tatil pahalıya mı gelecek?)

        Haftasonu deyince akla ne geliyorsa, Burası Haftasonu’nda…

        Bu yaz tatil hayal mi? Bu sene tatil pahalıya mı gelecek? Ortalama bir tatil geçen yıl ne kadardı, bu yıl ne kadar? Ortalama bir tatil için ne kadarı gözden çıkarmalıyız? Tatile kimler gidebilecek? Fiyatlar ne kadar arttı, kimler tatil planından vazgeçti? Burası Haftasonu’nda TÜRSAB Genel Başkan Yardımcısı Ali Bilir, Oylum Talu’ya değerlendiriyor.

        Dünyanın en uzun kadını olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Rümeysa Gelgi, nasıl bir tedavi süreci geçirdi? Rümeysa Gelgi, Burası Haftasonu’nda anlatıyor.

        Merkür gerilemesi bizi nasıl etkiler? Merkür retrosu ne zaman bitecek, kimleri etkileyecek? Merkür gerilemesi ne, nasıl etkiler? Astroloji ekonomi için ne söylüyor? Rusya-Ukrayna savaşı bitecek mi, yeni savaşlar var mı? Kripto paralar varlığını sürdürür mü? Haftasonu sabahlarının vazgeçilmezi Burası Haftasonu'nda Oylum Talu soruyor; Vedik Astrolog Şebnem Ekşib yanıtlıyor.

        Dünya Boks Konseyi’nden gümüş kemer alan ve Dünya şampiyonunu nakavt eden Türk boksör Habertürk’te… Burası Haftasonu’nda Oylum Talu soruyor; Profesyonel Boksör Seren Ay Çetin anlatıyor.

        Pandemi dünyada neleri değiştirdi? Ekonomik ve sosyolojik olarak nasıl bir düzen oluşuyor? Oylum Talu soruyor; Habertürk Yazarı Sevilay Yılman, Burası Haftasonu’nda değerlendiriyor.

        BAKMADAN GEÇME