Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV İstanbul'da 'tek teker' terörü! Canlarını hiçe saydılar

        Tek teker üstünde hem kendi canlarını hem de başkalarının hayatlarını hiçe sayan motosikletli magandaların tehlikeli şovlarına bir yenisi daha eklendi. İstanbul, Maltepe'de bir genç üzerine kız arkadaşını yatırdığı motorunu metrelerce tek teker üzerinde kullandı. Kendisini durdurmak isteyen polise de aldırış etmedi. Sonra da o anları sosyal medyada paylaştı. Sultangazi’de ise otobüsün arkasına tutunarak giden patenli gencin pişkinliği ise pes dedirtti.

        Kız arkadaşını sırtüstü motosiklete yatırdı, sahilde tek teker üzerinde seyretti. Şov uğruna herkesin canını hiçe saydı. Olayın adresi Maltepe sahilyolu, İdealtepe mevkii... Bir maganda, sözde Türkiye’de yapılmamış hareketleri yapmak için kız arkadaşıyla anlaşarak motosikletiyle yola çıktı. Kız arkadaşını motosiklete sırtüstü yatırarak metrelerce tek teker üstünde gitti.

        Motosikletli, kendisini fark ederek durmasını isteyen trafik polisine de aldırış etmedi. Polisin gözü önünden bu şekilde geçtiği o anları da kaydettirip bir de sosyal medyadan yayınladı.

        Bir diğer tehlikeli yolculuk da Sultangazi'de yansıdı kameralara. Patenli bir genç yine trafiğin en yoğun saatlerinde belediye otobüsünün arkasına tutunarak yolculuk yaptı. Umursamaz tavırlarıyla dikkat çeken genç, dakikalarca cadde üzerinde seyretti. Canını hiçe sayan, trafikte tehlikeye yaratan genç görüntülendiğini fark ettiğinde ise el hareketi yaparak sürücüye tepki gösterdi.

         

        BAKMADAN GEÇME