Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Para Gündem - 6 Haziran 2022 (TÜİK neden enflasyon verilerinde madde sepeti paylaşmadı?)

        Ankara'nın gündeminde neler var? Kabinenin gündeminde neler var? Çalışanlar için ne gibi kararlar alınır? Kim aday olacak? 6 parti adayı nasıl belirleyecek? 6 liderin aday tanımı aynı mı? Ortak adayda uzlaşı olur mu, kimin ismi öne çıkıyor? 6'lı masanın aday için beş puan şartı mı var? Aday ne zaman açıklanır, kimin ismi öne çıkıyor? Aday için hangi şartlar konuşuluyor, ortak aday olur mu? Partilerin 2023 hazırlığı ne durumda? Kılıçdaroğlu aday olmak istiyor mu? Seçmen hangi sorunlara çözüm istiyor?

        Ekonomide beklenti ne? Arpa, buğday üretimi ne durumda? Üretici fiyat için ne diyor? Gıda güvenliği için ne yapılmalı? Küresel gıda krizi kapıda mı? Tahıl koridoru oluşturulabilecek mi? Ekonomide nasıl bir yol izlenmeli? Kur korumalı mevduat ne sağlıyor? Yeni ekonomi modeli sonuç veriyor mu? Enflsayon nasıl hesaplanıyor? TÜİK neden enflasyon verilerinde madde sepeti paylaşmadı? Enflsayon düşüş eğiliminde mi? Veriler ne gösteriyor, yıl sonu tahmini ne olur? Piyasaları etkileyen faktörler ne? Ortlama işgücü maliyeti ne? Asgari ücrete ara zam olur mu? Emekli-Çalışan ne kadar zam alacak? 

        Para Gündem'de Ebru Baki sordu... Konuklar: Ciner Medya Grubu Ankara Temsilcisi Sibel Erdem, Haberturk.com Genel Yayın Yönetmeni Yavuz Barlas, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Murat Aslan, Sözcü Gazetesi Yazarı Deniz Zeyrek, Habertürk Yazarı Nasuhi Güngör ve Habertürk Yazarı Kemal Öztürk yanıtladı.

        BAKMADAN GEÇME