Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Anasayfa Video TV Adnan Oktar operasyonunda yeni gelişme! Çocuk mağdurlardan kan donduran ifadeler

        Adnan Oktar ve grubuna yönelik suçlamalar arasında çocuğun cinsel istismarı, cinsel saldırı var. Savcılığın mahkemeye sevk yazısında yer verdiği mağdur ifadeleri ise tüyler ürpertiyor.

        Adnan Oktar ve grubuna, 31 suçlama yönetildi. En çarpıcı suçlamalar çocuğun cinsel istismarı ve cinsel saldırıydı. Savcılık, soruşturma kapsamında mağdur çocuk ve kadınların da ifadesini aldı.

        Savcılığın, tutukluk istemiyle yazdığı sevk yazısında çarpıcı ifadeler yer aldı. Mağdurlar, örgüt tarafından maruz kaldığı istismar ve kötü muameleleri tek tek anlattı. Çocuk yaşta istismar edilen mağdurlardan G.Ç. ifadesinde, Adnan Oktar grubundan bir kişiyle 15 yaşındayken tanıştığını ve duygusal yakınlık yaşadıklarını söyledi. Cinsel istismara uğradığını söyleyen G.Ç., bu sırada fotoğraflarının da çekildiğini anlattı. G.Ç. daha sonra tanıştırıldığı Adnan Oktar tarafından da istismara uğradığını öne sürdü.

        Bir başka çocuk mağdur ise annesi nedeniyle Adnan Oktar ile tanıştığını söyledi. 8-9 yaşlarındayken kendisine makyaj yaptıklarını, sürekli cinsel istismara uğradığını anlattı. Mağdurlardan H.U. ise Adnan Oktar tarafından dövüldüğünü iddia etti.

        HABER: ARZU KAYA

         

        BAKMADAN GEÇME