Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig’in henüz başındayız. Hakemlerimizin kabul edilebilir hataları var. Ama skora tesir eden hatalar da yok değil. Umarım en kısa zamanda hakemler toparlanır ve kendilerinden beklenen güzel yönetimleri sergilerler. Üç haftalık periyotta özellikle ceza alanları ile disiplin uygulamalarında ciddi çelişkiler ve büyük hatalar var. Hakemlerimiz bir türlü standardı yakalayamadı. Haliyle erken de olsa dedikodular da ve senaryolar da çoktan yazılmaya ve konuşulmaya başlandı bile. MHK ‘milli ara’yı fırsat bilip, bir eğitim çalışması mutlaka yapacaktır. Özellikle disiplin uygulamaları ve ceza alanları başrol oynamalıdır. MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu eksikleri zaten biliyor. Önlemini de en iyi şekilde alacağından eminim.

        HAKEM TAYİNLERİ

        Üç haftalık hakem atamalarına baktığımız zaman, ciddi anlamda titiz bir çalışma ile herkese fırsat sağlayacak bir planlama var. Bu da camia içerisinde ciddi anlamda moral motivasyonu sağlıyor. Hakem artık kendisine güvenildiğini biliyor. Bu güzel bir duygudur. Hakemin özgüvenini sağlar. Ama her uygulamanın bir sınırı vardır. Sevgili hakemler! Siz siz olun, güven duygunuzu zedeletmeyin. Her şey sahada bitiyor.

        Gençler maç almaya devam ediyor. Tokat ve Ulusoy başarılıydılar. Arkadan Ümit Öztürk ve Umut Meler geliyor. Hatalar olmasına rağmen gelecek için önemli sinyaller verdiler. Şansını kullanamayan gençler de var. Önemli fırsat tepiyorlar.

        Diğer Yazılar