Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        BAŞ BAŞA KAHVALTI

        Bu özel günde ona kahvaltı hazırlayabilirsiniz. Yatakta kahvaltının da en güzel sevgililer günü olduğunu aklınızdan çıkartmayın. Her zaman giydiğiniz pijamalarınız yerine seksi saten bir gecelik tercih edin. Ya da daha da ileri gidip sadece iç çamaşırlarınızla bu servisi gerçekleştirin. İç gıcıklayıcı iç çamaşırları başbaşa kahvaltı için en uygun kıyafet seçimi olacaktır.

        SPORDA BULUŞMA

        Evet, spordan vazgeçemeyen çiftler için spor salonunda ya da parkta koşu için buluşmakta sevgililer gününe ayrı bir önem katacaktır. Beraber training'e devam edecekseniz atletik giyim bu buluşma için uygun olacaktır. Sadece dikkat etmeniz gereken, her zaman giydiginiz eşofmanınız yerine bu kez biraz daha özenli giyinmeniz. Tabiki spora makyaj yapın demiyoruz ama yirtık bir tişört yerine dar bir atlet giyebilir, hatta salonda spor yapıyorsanız spor şortuyla tamamlayabilirsiniz. Sevgilinize bu günün özel olduğunu orada da hissettirebilirsiniz.

        RAHAT BİR RANDEVU

        Casual yani rahat ve spor bir buluşma gerçekleştirecekseniz bu eşofmanları geçirip gidin anlamına gelmiyor. Jean pantolon rahat bir randevu icin ideal seçim olacaktır ama üzerine şık bir bluz tercih edebilirsiniz. Ya da elbise giyip üzerine hırkayla tamamlayarak daha spor hale sokabilirsiniz.

        RESMİ FORMAL DAVET

        Peki bu gece için resmi bir davet aldıysanız ya da sevgiliniz sizi özel bir davete götüreceğini söylerse 'Ne giyeceğim?' diye paniğe kapılmanıza gerek yok, rahat olun. Yaşınız kaç olursa olsun küçük siyah elbise resmi bir yerdeki randevu icin uygun olacaktır. Ama moda tutkunuysanız daha da cesur davranıp straples ya da tek omuz bir elbise de tercih edebilirsiniz. Biraz payetten de zarar gelmez. Payetli bir elbise tercih edebileceğiniz gibi düz bir

        kıyafeti payetli aksesuvarlarla da canlandırabilirsiniz. Yüksek ökçeli ayakkabıları ve el cantanızda bu özel gecenin vazgeçilmezi olmalı.

        DORE, KIRMIZI YA DA SİYAH

        Sevgililer günü özel ve romantik birgün olucağı için şık giyinmek adettendir. Erkeklerin takım elbiseleri olduğundan onların işi kolay. kadınlar ise bu özel gün için farklı ve şık olmak isterler. Şık kıyafetlerin yanı sıra o gün önemli olan renktir. Kadınlar sezonun rengi dore ve kırmızının tonlarını tercih edebilirler ya da siyah gibi klasik renklerle canlı renkleri kombine edebilirler. Önemli olan bakımlı ve gözalıcı görünebilmektir. İşte sizlere bu özel gün için önerilerimiz...

        - Kırmızı mini bir elbiseyle hem günün anlam ve önemine uygun giyinmiş

        olursunuz hem de gözalıcı görünürsünüz. Ancak kırmızı rengi başlı

        başına iddialı bir renk olduğu için, koyu renkli aksesuvarlarla

        tamamlamak gerekir. Siyah topuklu ayakkabı ve siyah clutch kırmızı

        elbisenizi mükemmel tamamlar.

        - Fırfır, payet ve dantel işlemeli elbiselerle iddialı

        görünebilirsiniz. Dikkat çekici detaylar görünümünüzü tamamen

        değiştirebilir.

        - Klasikten vazgeçmem diyorsanız, küçük siyah elbiseler gecenizi

        kurtarabilir. Renkli ve payetli aksesuvarlarla kıyafetinizi

        renklendirebilirsiniz.

        - Spor şık olmak isteyenler skinny jeanleri şık bluzlarla kombine

        edebilirler. Önemli olan görünümüzü küçük şık ayrıntılarla

        zenginleştirmektir. Tek omuz şık bir bluz ya da işlemeli gömlekler

        jeanleri mükemmel tamamlar.

        Diğer Yazılar