Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        10-20 lira arası

        10 lirayı günlük harcamamızda nelere vermiyoruz ki? Halbuki indirimde akıllı davranırsanız 10-20 lira arasında alacağınız aksesuvarlarla gardırobunuzu yeni sezona hazırlayabilirsiniz.

        20-30 lira arası

        Triko bluz, penye tunik ya da babet ayakkabı... Bütün bu parçaları şimdi giyebileceğiniz gibi, önümüzdeki sezonda da giyebilirsiniz.

        30-40 lira arası

        Yağmur çizmesi, jean pantolon ya da bir elbise için bütçeniz ne kadar? 40 liraya kadar bu kullanışlı parçaları indirimden alabilirsiniz.

        40-50 lira arası

        Blazer ceket ya da şık bir çanta... İndirimde gözünüzü dört açın! 50 liraya bu kullanışlı parçalara sahip olabilirsiniz. Fırsat bu fırsat.

        Sabırlı olun

        İndirimden alışveriş yaparken sabırlı olmanız gerekir. İndirimde olan kıyafetler mağazanın her yerine saçıldığı için bedeninize uygun parçayı ararken sabırlı olmanız gerekir.

        Araştırın

        Outlet mağazalar gün geçtikçe çoğalıyor, bu yüzden beğendiğiniz markaların outlet yerlerini araştırın. Büyük markalar outlet mağazalarını açıkça duyurmak istemedikleri için iş başa düşüyor.

        Yardım alın

        Beğendiğiniz bir kıyafet tam da indirim sezonundaysa büyük paralar vermeden önce mağaza çalışanlarına bu kıyafetin yakında indirme girip girmeyeceğini sorun. Eğer yanıt sizi tatmin etmezse birkaç gün daha bekleyin ve mağazaya sık sık gidip indirime girip girmediğini kontrol edin.

        Stratejinizi belirleyin

        Diğer Yazılar