Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sevgili kardeşim kardeş ötesi has dostum Sait Gürsoy dün yazmış... Karşıyaka yıllar sonra lige galibiyetle başladı diye çok sevinmiş. Yazısını okuyunca kahroldum. Sait’le yaklaşık 40 yıldır yakın arkadaşız. Her konuda anlaşırız ama futbolda hep tartışırız!

        KARŞIYAKA 2.LİG’DE

        KAZANDI SAİTCİM

        Saitcim bir alt ligde Karşıyaka galip geldi diye bu kadar sevinmek neyin nesi?... Ben senin yerinde olsam “Niye farklı galip gelinmedi” diye hesap sorardım.

        “Saçmalama gencecik takımın galibiyetinden sonra hesap mı sorulur?” diyebilirsin..

        Ancak sen bunu yapabilecek güçtesin. Onları zorlamalısın. Bunu yap ki Karşıyaka uyansın. Büyük yürüyüş seninle başlasın... Yüzlerce Karşıyakalı arkadaşım senin Karşıyaka nezdinde gücünün farkında sadece sen farkında değilsin. Selçuk Yaşar gibi bir muazzam marka senin Karşıyakalılığına inanılmaz güveniyor sen duayenliğe soyunacağına oturup basit bir galibiyete övgüler yazıyorsun..

        Geç bunları Sait geç....

        GÖZTEPE İÇİN

        YÜZDE YÜZ HAKLI

        Sait yazısında Göztepe’nin kadro gücünü vurgulamış. Yüzde yüz haklı.. “Okan Buruk Süper Lig’de kuramadığı kadroyu Göztepe’de kurdu“ demiş. Gerçekten muazzam bir kadro. Bu sezon Okan Buruk için inanılmaz bir sınav olacak. Böyle başkanla, böyle kadroyla, böyle taraftarla başarılı olamazsa hiç kusura bakmasın gitsin limon satsın....

        Sait benim için geçen hafta gündem yazısında “İyidir hoştur da takıntıları vardır” demiş. Ve eklemiş, “Hasan bir oyuncuya takar; iyiyse göklere çıkarır, kötüyse ağzıyla kuş tutsa nafile”..

        Peki tersi mi olsaydı Sait?

        İyi oyuncuyu korumaya almazsak, biz niye yapıyoruz bu işi?

        CİHAT ARSLAN’A

        HİÇ ŞAŞIRMADIM

        Sait Gürsoy Akhisar’da Cihat Aslan’ın ayrılışına çok şaşırmış, anlaşılan çok da üzülmüş. Şaşırılacak hiçbir şey yok halbuki.. Yıllardır yaptığı icraatlarla işi gerçekten çok iyi bilen Hüseyin Eryüksel gibi bir başkan varken, gidene hayırlı olsun demekten öte söylenebilecek bir şey olduğunu sanmıyorum.! . Bence Cihat hoca haddini aştı. Haddini aşana da haddini bildirirler...

        EVET ALTAY’I ÇOK

        İHMAL EDİYORUZ

        “Altay’ı ihmal ediyoruz“ demiş yüzde bir milyon haklı. Kim ne derse desin genç başkan Özgür Ekmekçioğlu Altay’a renk getirdi. Heyecanı beni heyecanlandırdı. Arada ufak tefek hatalar yapabilir.!

        Ama Altay’ın A takımı dediğimiz; Taşpınarlar, Özgenerler, Zorlular, Hızlıoklar ve arkadaşları yaşıyorlar..

        Gerekirse Altay’a yakışan en zarif şekilde uyarırlar. Bugünden sonra ben de fırsat oldukça köşemde hep Altay’ı yazmak isterim..

        BUCA BAŞKANINI

        KUTLAMAK LAZIM

        Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı’yı kutlamak lazım. Çok zor bir süreci atlattı. Hatalar yaptı..

        Bu hatalardan en büyüğü bence Levent Piriştina başkana kafa tutmaktı.

        Neyse ki hepsi geldi geçti. Bereket delip geçmedi.

        Zafer Çevik kaptanı geri getirmesi çok akıllıca. Zafer oynamasa da olur. Ki oynar... Zafer’in adam gibi adam olması takım gibi takım olabilmek için daha önemli....

        Diğer Yazılar