Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GEÇEN gün Astoria Alışveriş Merkezi'ne uğradım. Bir baktım kapıdaki banko önünde uzun bir kuyruk, merak edip sokuldum nedir diye. Meğer Astoria ramazan boyunca sürecek bir kampanya düzenlemiş.

        1 Eylül tarihine kadar 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkes "Astoria Hediye Kartı" çekilişine katılıyormuş. Harcamalarını belgeleyen fiş veya faturalarını bankoya götüren herkes hediye kazanacakmış.

        İşin güzel yanı hediyelerin içinde boş yok; e böyle bir kampanya için tabii ki uzun kuyruklar oluşur.

        Geç kalmayın, 1 Eylül son tarih...

        ***

        Sen çok yaşa büyük usta

        BİRKAÇ günlük tatil sonrası İstanbul'a gelir gelmez iki elim kanda olsa geri çeviremeyeceğim bir davet aldım; sevgili dostum büyük usta Ferdi Özbeğen'in birkaç yakın dostu ile birlikte kutlayacağı doğum günü yemeği için Etiler Cook Shop'un yolunu tuttum!

        Sevgili Ferdi'nin yeni yaşına girdiği o akşam gözlerinin nasıl parıldadığını anlatamam. Yaşın kaç olduğu hiç önemli değil, önemli olan ruhtur denir ya işte tam büyük usta da böyle bir görüntü sergiliyordu o akşam. Kahkahaları, esprileri, yerinde duramayışı,etrafa yaydığı enerji görülmeye değerdi.

        ŞARKILAR SÖYLEDİ

        Cook Shop'un sahibesi Ayşe Hanım'ın kendisi için hazırlattığı beyaz piyano şeklindeki pasta ve üzerindeki ilk albümünün kapak görseli ise Ferdi'yi duygulandıran anlardandı. Hatta bir anda eskilerden bir şarkı mırıldanarak bütün masaya nostalji yaşatması da gecenin tuzu biberi oldu. Sevgili dostuma buradan tekrar sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Sevgili Hilmi'ye de teşekkürler; böylesi anlamlı bir gecede bizleri bir masa etrafında topladığı için:) Bu arada tüm sevenlerinin kendisini bu sezon da Portofino Stage sahnesinde görmek istediklerini buradan iletmeden geçemeyeceğim:)

        ***

        'Tadı damağımda kaldı'

        BU güzel doğum günü vesilesi ile Etiler Akmerkez'in Ulus kapısının hemen karşısındaki Cook Shop'a ilk kez gittim. Açılalı neredeyse 1 yıl oluyormuş. Palladium Alıveriş Merkezi içinde yer alan Cook Shop'un müdavimlerindenim diyebilirim ama yolum bu tarafa düşmemiş nedense. Cook Shop'un mönüsü gayet başarılı ama en çok tatlılarının beni cezbettiğini söyleyebilirim. Bisküvi, çikolata sos ve krem şanti ile yapılan özel bir tatlısı vardır ki, doyumsuz bir lezzete sahip. Kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.

        Diğer Yazılar