Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Rafael Benitez, basına yansıyan isimler arasında heyecan verici olanlardan bir tanesiydi. Kulüp, yalanlama yapmadı. Sonra Rıdvan Dilmen, Başkan Koç ile buluştuğunu ve Benitez ismiyle ilgili hiçbir girişim olmadığını duyuran bir twit attı.

        Rafael Benitez'in menajeri de bir görüşme olmadığını teyit etti.

        Ali Koç, 4 saatlik basın toplantısında sorulan bir soru üzerine Bielsa'yı referans göstererek "O kalibrede biri" diye tarif verdi.

        Bielsa olmaz. Ragnick de zor. Benitez de yalan ise geriye kalan "O kalibrede" birileri kim?

        Lucien Favre ise; Jorge Jesus ise Joachim Löw ise Nuno Espirito Santo hatta Paulo Fonseca ise tamam. Ama günün sonunda, hem gecikmeden hem kararsızlıktan Marco Silva olursa, Tayfun Korkut birinci hoca olursa, Rebrov kalibresi biri getirilirse, işte o zaman başlıktaki konu çok gündeme gelir. Zaten Belözoğlu'nun yokluğu bilhassa yerli transferi olumsuz etkileyecek. Tam da bu yüzden teknik adam tercihi "Bielsa kalibresi"nden aşağı kalmamalı.

        Son günlerde gündeme gelen PSV'nin hocası Roger Schmidt'i soruyorsunuz. Salzburg'da çok çok iyiydi. O takım inanılmaz futbol oynamıştı. Lakin Leverkusen'de epey vasattı. PSV'de de ilk sezon 4., bu sezon 2. oldu. Ajax'dan ciddi puan farkı yediler.

        Açıkçası benim en büyük kriterim "Keşke Emre kalsaydı" dedirtmeyecek bir hoca tercihi.

        ☆☆

        Bir de transferlerin çoğu Euro 2021 sonrasına kalacak demişti başkan. Ancak yine de girişimlere başlamak lazım. Onun için de hoca lazım. 16 Haziran haftasından sonrası geç olabilir. Tekrar hatırlatalım acele karar vermemek iyidir ama geç kalmak felakettir.

        Diğer Yazılar