Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yıllardır, İzmir dışında nereye gitsek aynı soruyu duyar olmuştuk;

        -Neden İzmir’in Süper Lig’de bir takımı yok? Kendi aramızda bu eksikliğimizi içimize atsak da, başkaları tarafından sorgulanmak yüreğimize işler, bir tür aşağılık duygusu içinde canımız sıkılırdı. Çoğu kez de başımızı önümüze eğer, konuyu değiştirmeye çalışırdık.

        Bizi bu duygulardan kurtardığın için teşekkürler Göztepe! Daha dün yaşadıklarımız neydi öyle!

        Neredeyse üçüncü lige düşüyorduk az kalsın! Ve sonra harika silkiniş, müthiş bir refleksle yukarılara sıçrayış! Çok değil, üç yıl içinde Süper Lig’e ‘Merhaba!’ deyiş. Oysa sen, öyle bir geçmişe sahipsin ki, anıların bile yetmeliydi Süpe Lig’de kalıcı olmana... 1950’deki Türkiye şampiyonluğun... 1968’de Fuar Şehirleri Kupası’nda Atletico Madrid zaferin... Ve daha bir sürü başarıların...

        AMAN DİKKAT!

        Geçenlerde, Türk sporunda görev yapan bir tanıdığımla karşılaştım. Göztepe’ye sempati duyan bu yetkilinin Göztepe için yaptığı yorumlar çok ilginçti. Ağırlıklı olarak taraftardan söz etti. “Başarılı ve güzel futbol oynadığında, böyle bir taraftarın Göztepe’ye yapacağı katkı inanılmaz boyutlarda olabilir. Ancak, her takım her zaman başarılı olmayabilir. Taraftar, iyi günde de, kötü günde de takımın yanında olmalıdır.Göztepe taraftarı öylesine coşkulu ki, başarıda da, başarısızlıkta da, duygularının tutsağı olabiliyor. Göztepe seyircisi, eğer oyuncular üzerinde büyük psikolojik baskı kurar ve aşırı eleştirel olursa, özellikle iç saha maçlarında Göztepe’nin başarısını etkileyebilir!” dedi.

        DESTEKLEMELİ

        İzmir’in artık Süper Lig’de bir takımı var ve hepimiz bunu gururunu duyuyoruz.

        Bu durum, hem Göztepe taraftarına ve hem de tüm İzmirli futbolseverlere büyük bir sorumluluk yüklemektedir.Göztepeliler, böyle bir takıma sahip olmanın gururuyla takımlarını çağdaş sloganlar atarak desteklemeli. İzmirliler de, Göztepe’nin İzmir’deki maçlarında tribünleri doldurmalıdır. Dileriz gelecekte Karşıyaka, Altınordu ve Altay da, Göztepe’yi izleyerek Süper Lig’e yükselir!

        Diğer Yazılar