Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın 2022 BAFTA Ödülleri'nin kırmızı halısında böyle geçtiler - Haberler
        1

        İngiliz Film ve Televizyon Sanatları Akademisi (BAFTA) Ödülleri'nin bu yılki sahipleri belli oldu. Bu yıl 75'incisi düzenlenen BAFTA Ödülleri'ni kazananlar, İngiltere'nin başkenti Londra'daki Royal Albert Hall'da yapılan törenle açıklandı. Tören öncesi gerçekleşen kırmızı halı seremonisi, en az ödüller kadar ilgi gördü.

        2

        Oscar Ödülleri'nin Avrupa'daki eşdeğeri olan BAFTA'nın ana sunuculuğunu aktris ve komedyen Rebel Wilson üstlendi. Ukrayna'da devam eden savaş nedeniyle ünlü yıldızlara bu yıl abartıdan giyinmeleri konusunda uyarıda bulunuldu.

        3

        İngiliz The Sun gazetesine konuşan bir kaynağa göre "Ukrayna'da yaşananlar göz önüne alınarak fazla dikkat çekici kıyafetlerin nahoş bir görüntü sergileyeceği" düşüncesiyle, yıldızlara saygılı giyinmeleri tavsiye edildi.

        4

        Kırmızı halı görünümleri de genel olarak bu uyarının yerine getirildiğini gözler önüne serdi. Pek çok ünlü ismin katıldığı gecede BAFTA Ödülleri'ne katılımlarıyla bilinen kraliyet üyeleri Prens William ile Kate Middleton yer almadı. Çift, en son 2020 BAFTA töreninde görülmüştü. 2022 BAFTA Ödülleri'nin kırmızı halı görünümleri ise şöyleydi:

        5

        Salma Hayek

        6

        Lady Gaga

        25

        Emma Appleton

        26

        Adrianne Cristee

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ