Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu AFAD'dan son dakika açıklaması | AFAD 5 kent için 'turuncu', 28 kent için 'sarı' alarm verdi - Hava durumu son dakika
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        AFAD, şiddetli sağanak, sel ve fırtınaya karşı sosyal medya hesabından dikkatli olunması çağrısında bulundu.

        ALARM VERİLEN 33 KENTİMİZ

        Sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; "Antalya, Sakarya, Adana, Adıyaman ve Diyarbakır illerimizde 'turuncu'; Ankara, Bingöl, Bolu, Erzincan, Gaziantep, Hatay, Kocaeli, Kahramanmaraş, Sinop, Van, Batman, Bartın, Karabük, Düzce, Bitlis, Çankırı, Elazığ, Erzurum, Hakkari, Kastamonu, Malatya, Muş, Siirt, Tunceli, Zonguldak, Şırnak, Yalova, Osmaniye illerimizde 'sarı' yağış uyarısı verilmiştir" denildi.

        VATANDAŞLARA MESAJ GÖNDERİLDİ

        Açıklamada şöyle devam edildi: "Uyarı verilen illerimizin Valilik ve İl AFAD Müdürlüklerine bilgilendirme yapılmıştır. Turuncu yağış uyarısı verilen illerimizde yaşayan vatandaşlarımıza SMS ile uyarı mesajı gönderilmiştir. Ekiplerimiz teyakkuz halindedir.

        REKLAM

        "97 VATANDAŞIMIZ KURTARILDI"

        Ekiplerimizin olumsuz hava koşullarından etkilenen illerimizde müdahale çalışmaları aralıksız devam etmektedir. Bu kapsamda; Antalya'da 4, Mersin'de 15, Adıyaman'da 2, Kahramanmaraş'ta 11, Gaziantep'te 65, olmak üzere toplam 97 vatandaşımız kurtarılmıştır.

        "DİKKAT" UYARISINDA BULUNULDU

        Vatandaşlarımızın sel, su baskını, kar yağışı beklenen bölgelerde don olayı ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz."

         Meteoroloji'den peş peşe kritik uyarı!
        Meteoroloji'den peş peşe kritik uyarı! Haberi Görüntüle
         Dünkü sağanağın ardından... Baraj doluluk oranı ne oldu?
        Dünkü sağanağın ardından... Baraj doluluk oranı ne oldu? Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ