Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Ahmet Çakar: ''Muslera küfür etti ve görüntüsü var ceza verebilecek misiniz?'' - Trabzonspor Haberleri
        1

        Beyaz TV yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar, Trabzonspor - Galatasaray mücadelesi sonrası çarpıcı açıklamalar yaptı:

        2

        "Geçen hafta Caner Erkin'in belinden su aldım kimsenin gıkı çıkmadı, ettiği küfürün hesabını sorduk. Bu haftada Muslera yabancı dilde küfür ediyor. Bunun görüntüleri var ve bakalım Muslera'ya ceza verilebilecek mi?"

        3

        "Geçen hafta Caner Erkin'in O.Ç küfürünü Muslera da etmiştir."

        4

        "beIN Sports'a bakın, 28. dakikada Muslera hakeme küfür ediyor. Herkes bu pozisyonu izlesin, ben o cümleyi biliyorum hakemken bu cümleyi duymuştum."

        5

        "Caner Erkin, 6 maç ceza alıyorsa Muslera'da 6 maç ceza almalıdır. Buradan TFF'ye sesleniyorum görüntüleri izleyin ve cezayı verin."

        6

        Öte yandan Ahmet Çakar, Trabzonsporlu futbolcu Uğur Demirok'un "Her hafta Galatasaray ile oynasak da şampiyonluğa gitsek" sözlerini de değerlendirdi.

        7

        Çakar şöyle konuştu: "Uğur Demirok, sana geçmişte ekmek yediğin yere ihanet etmek yakışıyor mu? 2 maç daha kaybetseniz küme düşme potasına giriyordunuz."

        8

        "Şimdi çıkmış kazandınız diye Galatasaray'ı küçümsüyorsun. Sen yarın Trabzonspor'dan ayrıldığında Trabzon'u da satarsın."

        9

        Ahmet Çakar, Trabzonspor'un Slovak orta sahası Matus Bero'nun Fernando'ya yaptığı hareket için ise "Bero'nun pozisyonu net kırmızı kart çünkü direkt kırmaya gidiyor" yorumunda bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ