Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ajda Pekkan: Siz beni çok seviyorsunuz, ben de sizleri çok seviyorum - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ajda Pekkan, geçtiğimiz akşam İstanbul'daki bir mekanda hayranlarıyla buluştu.

        2

        "SEVGİ KARŞILIKLI OLAN BİR ŞEY"

        Pekkan, pandemi nedeniyle sekiz ay sonra sevenleriyle buluştuğu için mutlu olduğunu belirterek, "Siz beni çok seviyorsunuz, ben de sizleri çok seviyorum. Sevgi zaten karşılıklı olan bir şey iyi ki varsınız" dedi.

        3

        Süperstar Ajda Pekkan, açılışı bir süre önce adının aşk dedikodularına karıştığı meslektaşı Hakan Altun'un 'Bir Telefon' şarkısıyla yaptı.

        4

        Pekkan, daha sonra arkadaşı Cenk Eren'i sahneye davet ederek birlikte 'Hancı' şarkısını seslendirdiler.

        74 yaşındaki şarkıcıyı dinlemeye gelenler arasında Defne Samyeli, Gonca Vuslateri, Ayta Sözeri, Suzan Şen, Gülay Kamaz ve Celil Nalçakan, Merve Zeynep Sezgi gibi ünlü isimler yer aldı.

        5

        Basın mensupları ile ayaküstü sohbet eden Vuslateri, bir süredir iş insanı Murat Karabova ile aşk yaşadığı iddiaları ile ilgili konuşarak, "Ne aşkı arkadaşlar bizler çok iyi iki dostuz" dedi.

        6

        Öte yandan daha önce Hakan Altun ve Ajda Pekkan'ın aşk yaşadığı ve ikilinin birlikte Bodrum'da tatil yaptığı öne sürülmüştü.

        7

        Daha sonra Hakan Altun'un menajeri Süleyman Çakmakçı, konuyla ilgili açıklama yaparak, "Hakan Bey ve Ajda Hanım yeni projelerinde bir araya gelecek. İkisi de Bodrum'da yaşadığı için projeleri için sık sık buluşuyorlar. Önümüzdeki yıl halk konserleri verecekler" demişti.

        8

        Ünlü şarkıcı da çıkan haberlerden sonra basın açıklaması yaparak iddiaları yalanlamıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ