Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Alessandra Ambrosio-Richard Lee aşkı belgelendi - Magazin haberleri
        1

        Ünlü model Alessandra Ambrosio, iş adamı sevgilisi Nicolo Oddi ile ilişkisini noktalamıştı. Ambrosio'nun, Oddi'den ayrıldıktan sonra Richard Lee ile yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti.

        2

        Söylentilere karşı herhangi bir açıklamada bulunmayan 39 yaşındaki model, geçtiğimiz akşam yeni sevgilisi Richard Lee ile birlikte paparazzilerin objektiflerine yansıdı.

        3

        AŞK BELGELENDİ

        Ambrosio, Los Angeles'taki bir restoranda sevgilisi ve eski nişanlısı Jamie Mazur ile birlikteliğinden dünyaya gelen oğlu Noah'ın da aralarında bulunduğu bir grup ile yemek yedi. Sohbet esnasında bir ara Lee, ayağa kalkarak Ambrosio'yu öptü. O anlar da böyle görüntülendi.

        4

        Ambrosio, oğlu ve sevgilisi yemeğin ardından mekandan birlikte çıktı. Lee, yolun karşısına geçerken koluyla Alessandra Ambrosio'yu ve Noah'ı dikkat etmeleri için uyardı. İkili, daha sonra oradan uzaklaştı.

        5

        KULAKLARINDAN AMELİYAT OLDU

        Ambrosio, model olmaya çocukken karar verdi. Bunun için 11 yaşında kepçe kulaklarından ameliyat olan Ambrosio, 1996'da katıldığı bir güzellik yarışmasında birinci oldu.

        6

        Ambrosio, daha sonra kariyer basamaklarını hızla tırmandı, Victoria's Secret ile çalışmaya başladıktan sonra hayatının dönüm noktasını yaşadı. Ambrosio, Miranda Kerr, Adriana Lima ve Candice Swanepoel ile Victoria's Secret'in en popüler modelleri arasındaydı.

        7

        İKİ ÇOCUK ANNESİ

        İş adamı Jamie Mazur ile uzun bir süre nişanlı kalan Brezilyalı modelin bu ilişkiden, Anja ve Noah adında iki çocuğu dünyaya geldi.

        8

        Brezilyalı model, daha sonra iş insanı Nicolo Oddi ile aşk yaşamıştı. Yaklaşık iki yıl birlikte olan ikili, bir süre önce ilişkilerini noktalamıştı.

        9

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ