Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Alessandra Ambrosio sevgilisini öpmeye doyamadı - Magazin haberleri
        1

        Bir süredir Richard Lee ile aşk yaşayan Brezilyalı model Alessandra Ambrosio, sevgilisiyle birlikte Kaliforniya'da tatil yapıyor. Ambrosio, önceki gün Lee ile birlikte Santa Monica sahilinde objektiflere takıldı.

        2

        Sevgilisiyle güneşlenen 40 yaşındaki modelin, pembe bir mayo giydiği görüldü. Alessandra Ambrosio, ayrıca plaj kombinini beyzbol şapkası ve güneş gözlüğü ile tamamladı.

        3

        ROMANTİK ANLAR

        Keyifli halleriyle dikkat çeken ikili, bir ara romantik anlar yaşadı. Alessandra Ambrosio ve Richard Lee, etraftaki meraklı bakışlara aldırış etmeden birbirlerini öpücüklere boğdu. Çiftin, o anları objektiflere böyle yansıdı.

        4

        İKİ ÇOCUK ANNESİ

        İş adamı Jamie Mazur ile uzun bir süre nişanlı kalan Brezilyalı modelin bu ilişkiden, Anja ve Noah adında iki çocuğu dünyaya geldi.

        5

        Brezilyalı model, daha sonra iş insanı Nicolo Oddi ile aşk yaşamıştı. Yaklaşık iki yıl birlikte olan çift, bir süre önce ilişkilerini noktalamıştı.

        6

        Ambrosio, model olmaya çocukken karar verdi. Bunun için 11 yaşında kepçe kulaklarından ameliyat olan Ambrosio, 1996'da katıldığı bir güzellik yarışmasında birinci olmuştu.

        7

        Ambrosio, daha sonra kariyer basamaklarını hızla tırmandı ve Victoria's Secret ile çalışmaya başladıktan sonra hayatının dönüm noktasını yaşamıştı. Ambrosio, Miranda Kerr, Adriana Lima ve Candice Swanepoel ile Victoria's Secret'in en popüler modelleri arasındaydı.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ