Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Aleyna Tilki'den şezlong pozu! Ünlü şarkıcı takipçilerine "Yok artık" dedirtti! - Magazin haberleri
        1

        Sosyal medya hesabında yayınladığı pozlar sebebiyle sık sık magazin gündeminde adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, şezlong üzerinde verdiği iç çamaşırlı pozlarıyla tepkileri üzerine çekti.

        2

        Instagram hesabında 3 milyon takipçisi olan Aleyna Tilki, son yayınladığı pozunun altına, "Fairies are real" (Periler gerçek) notunu düştü.

        3

        Aleyna Tilki daha önce kıyafetleriyle ilgili yapılan yorumlara" Benim ne giydiğimi değil de neyi hissettiğimi konuşan insanlara ihtiyacım var! Madem muhafazakardınız ve bir kız çocuğunun teşhir edildiğini düşünüyorsunuz o zaman ilgilenmeniz gereken şey kıyafetlerim değil duygularım olmalıydı!" diyerek tepki göstermişti.

        4

        Aleyna Tilki'nin yayınladığı son pozuna anlam veremeyen takipçiler "Bu pozlara ne gerek var?", "Sebebi ne", "Yok artık saçmaladınız iyice" yorumlarında bulundu. Bazı hayranları ise "Oyum sana" yorumu yaptı.

        5

        Yeni şarkılar üretmek için Malibu'ya giden ünlü şarkıcının şezlong pozları kısa süre içerisinde 52 binin üzerinde beğeni ve 1200'ün üzerinde yorum aldı.

        6

        İşte Aleyna Tilki'nin şezlong pozları...